Adult Stories Forum

Go Back   Adult Stories Forum Adult Hikayeler Evli Hikayeleri
Register FAQ Calendar Today's Posts Search

 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
DurumOffline
fatma's Avatar
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Afrika macerasi 5

 
Post #1


afrika macerasi devam edyor okumaya devam edin ummarim sizde bir gün oraya gidip hayatinizda hic akliniza gelmeyecek derecede zevk alirsiniz.

kocamla daha cok mutluydum, oda bilyordu bunlari tam olarak bilmesede birseylerin oldugunu sezinlenyordu, kadinlarin zaaflarini iyi bilyordu. gerci her erkeyin bilmesi gayet dogal birseydi nasilki erkekler farkli bir kadin görünce arzularlar biz kadinlarda yarraklarin sekillerini iriliyini kalinligini arzulariz ve bir kadin bir defa tadina varinca unutamaz iste böyle bir seydi bu. ben bilyordum kocamin mutlak bir gün herseyin ortaya cikacagini buna ragmen ben kendimi frenleyemiyordum, arzularim daha cok bastiryordu isteklerim ammim. iste bu yüzden bir kadin mutlak surette zencilerle sex yapsin. tadi cok deyisik farkli dünyalara rüyalara sürüklüyor.

kocam beni sebastyanla sex yaptigimi bildikten sonra rahatlamistim. artik sebastyanla her ne istersem yapyordum kocam oldugu halde ama yinede fazla ileri gitmiyordum kiskanir diye. ama bazen beraberce sakalasirken kocam beni sebastyana ityor oda beni sarip sarmaliyordu kocam hic orali deyildi bile. bazende havuzda beraber suyun icinde sakalasirken kocam beni arkadan sarip memelerimi tutarak bak diyordu sebastyana böylesine güzel diri meme gördünmü diye. benimde hosuma gidyordu herkesin mutlu olmasi. discodan geldigimiz gecenin ertesi günü ise gitmediler. kocamla sex yapan kadinda gec kalkmisti. kahvaltimizi yaptiktan sonra havuz basinda oturduk kadin kocamin kucagina oturdu kocamda belini sardi. ben bakip gülyordum güzeldi kadin kocami mutlu görmek beni mutlu edyordu dogrusu. biraz suya girdik ama bu sefer ciplak halde heppimiz. sebastyan beni kaldirip suya atyor sonra beni boynunda oturtyor yani ammim ensesine yapisyordu kadinida kocam oturtyordu böylece güres yapyorduk. herkes mutluydu. hizmetcilerin bizi izlemesi izlerkende yarraklarini ovmalari hosuma gidyordu. ben özellikle sudan cikip onlara dogru dönyordum az killi ve sekilli kesilmis ammimi gösteryordum onlarda kuduryorlardi sanirim. eminim beni cok arzuluyorlardir diye düsündüm. kim arzulamazki.. nerdeyse aksam olacakti hizmetci gelip sebastyana yemek hazir oldugunu söyledi bizde yemege oturup yedik.

yemekten sonra hadi hazirlanalim dedi sebastyan. odamiza cikip hazirlanmaya basladik. kocam klasik giyindi bende üstüme hafif kumastan yapilmis kissa bir etek giydim üstüne seffaf dantelli dar bir bulüz giydim. kocam harikasin dedi cok güzel görünyorsun fatma dedi. sende ögle canim dedim. assagi indiyimizde sebastyan bana bakti fatma hanim cok sexy görünyorsun dedi. tsk ederim canim dedim. oda klasik spor giyinmisti. hadi cikalim o zaman vakit kaybetmeyelim. kocamin yanindaki kadini bir soför gidip birakmisti. sonrada ücümüz bir arabaya binip yola koyulduk. yarim saat sonra gelmistik. yine bir otel gibi bir yerdi. ama acikta bir alandi temiz kaliteli insanlar gelmisti sebastyanin dediyi gibi herkes giremezdi oraya. iceri girdiyimizde kadinlarin nerdeyse ciplak oldugunu farkettim üstlerinde birseyler vardi ammlarini memelerini kapatan kücük bez parcalariydi. erkeklerde cogu zaten bizimkiler gibi giyinmislerdi. bir kac yerde dans edenler vardi kimi sevisyordu dans esnasinda kimisi daha yeni baslamisti. ama daha erkendi aksamda uzundu. biz oturup birseyler icmeye basladik. ben sampanya gibi bir icki aldim erkeklerde whisky aldilar.

dans pisti bazen dolyordu bazende bir kac kisi kalyordu sanirim eksilenler sex yapyordu bir kenarda. ben nerdeyse üc sampanya gibi iceceyi ictim biraz hos odum ama. bir kadin geldi cok güzel vücudu vardi. kocami dansa kaldirdi kocam istemedi önce ama ben zorlayinca kalkti kadinla dans etmeye basladi. 5 dakika kadar dans ettikten sonra kadin basladi kocami soymaya kocam bana bakip cekinyordu bende ona kas göz edip devam et birak kendini diyordum. oda kendini birakti. kadin soymustu kocami. kocama hadi sende beni soy dercesine isaretler yapyordu. kocamda sodu kadini sonra kadin kocamla öpüsmeye basladi. birden yanima bir erkek geldi beni kaldirdi. sebastyana baktim. hadi kalk dedi. bende ona ben seninle dans etmek istiyorum dedim. daha sonra simdi adami kirma dedi. bende kalktim dans etmeye basladik hos oldugumdan umurumda deyildi. bayagi dans ettikten sonra beni yavasca soymaya basladi kocama baktim ohooo kadin yarragini somuryordu bile. cesaret almistim benimle dans eden adam herseyimi soydu bende onu soyduktan sonra. bana sarilarak hem dans edyorduk hemde dudaklarima yapismis öpüsyorduk. bende uymak zorundaydim bende sarildim oksamaya basladim merak ettiyim yarragiydi elimi assagi indirip yarragini tuttum fena deyildi dogrusu sertlesmemisti daha ama yinede elime sigmiyordu. sivazlamaya basladim adam memelerimi öpyor ammimi oksuyordu. hosuma gitmisti kendimi kaptirmistim. bir hayli zaman sonra beni bir kenara sürükledi yerde dösekler vardi beni oraya yatirip sevismeye basladik. 69 olduk ben onun yarragini yalarken oda ammmimi yaliyordu ama kalcamda farkli bir el vardi sanki arkaya baktigimda baska biri kalcami oksuyordu. ben gercekten cok zevk alyordum normal pozisyona gectik bu sefer biri ammimi yaliyor biride yarragini agzima vermis pompaliyordu.

müthis bir seydi. daha sonra ammimi yalayan erkek yarragini sivazlayarak bacaklarimi omuzuna aldi sonrada yavasca sokmaya basladi. bir kac dakika sürmüstü sokmasi biriside agzimi sikyordu. hatta baska erkeklerde katilmisti bir cok el vardi üzerimde sanirim beyaz oldugumdan cazip gelyordum onlara. ama hoslanmiyorum deyil tam aksine. ama düsündümki bunlarin hepsi beni sikmeye kalkarsa mahf olurum. akisina birakyim en iyisi. sebastyanin dediyi gibiyse zorla sikemezler zaten. ammimi siken erkek cikti öteki uzandi beni üstüne aldi yarragini soktu ve ben hoplamaya basladim ama baska bir erkekte yarragini agzima vermisti bile her iki elimdede farkli yarraklar vardi sivazliyordum. agzimda ammimda vede ellerimde toplam 4 yarrak vardi benimle sevisen. sikayet edemezdim cünkü bana inanilmaz zevk veryorlardi. kocami göremiyordum umurumdada deyildi. artik o an hic birsey düsünemez oldum. bir cikyor öteki giryordu ammima kimin beni siktiyini göremiyordum ama müthis zevk alyordum. cokta bosalyordum dogrusu. belkide bir saatten fazla gecmisti teker teker üstüme bosalyorlardi kimi agzimda. bir cok döl yutmustum. hepside bitirdikten sonra ben biraz uzanmis olarak öglece kaldim. daha sonra dusun nerde oldugunu sordum bana gösterdiler bende gidip dusumu aldiktan sonra giysilerimide birileri toplamis bana getirdi. giyindim ve oturdugumuz yere gittim. kimseler yoktu sanirim sikisyorlardi. ben oturdum birseyler ictim.

insanlar dans etmeye devam edyorlardi pistte sevismeler sikismeler bu nasil bir manzaraydi böyle ben burda hayatim boyunca kalirim. hic bikmadan usanmadan. bu insanlari kiskanyordum böylesine güzel bir hayat yasiyorlarki. ama bunlar zengin insanlardi acaba fakirler ne yapyordu. aslinda onlarida görmüstüm bunlardan pek farklari olmasada ama lüx hayatlari yoktu. yarim saat gecmisti bir baktimki kocam gelyor gülümseyerek tabiki. oturdu birseyler ismarladi. nasildi canim diye sordum. harikaydi gercekten dedi. ya sende nasildi diye sordu. bendede harikaydi dedim güzel dedi peki kac kisi seninle sevisti? sanirim 4 dedim. vay be sen benden iyisin dedi. ben iki kadinla sevistim muhtesemdi gercekten dedi. iyi arada bir buraya ugramamiz lazim dedim. gercektenmi diyorsun? evet dedim hayatim birde zeynep gelince onuda getiririz dedim. olmaz dedi kocasi kesinlikle kabul etmez dedi. sen orasini bana birak canim ben hallederim dedim. iyi nasil istersen dedi. birazdan sebastyan geldi. oda birseyler ismarladi. hayrola sebastyan nasil gecti. cok güzel dedi. iyi dedim. peki siz begendinizmi zevk aldinizmi? evet hemde cok dedim. eminim dedi kuskum yok dedi. iste afrikada hayat böyle dedi tabiki paran varsa yani zengin birisiysen dedi. ben burda yasamak isterim dedim. kocam bana bakti. gercekten istermissin diye sordu. evet hayatim neden olmasin. burdaki harika yarraklari nerde bulabilirizki deyip heppimizin gülme krizine neden oldu. bütün yarraklar sana feda olsun canim benim dedi. sanada bütün ammlar feda olsun dedim.

iki saat dha oturup sohbet ettik ama sevisenleride sikisenleride izliyorduk. begendiyim yarrak gördüyümde bakin cocuklar ne güzel bir yarrak diye söylüyordum onlard gülyorlardi. sebastyan ne yapalim gidelimmi kalalimmi? ben kalalim derim, kocamda kalalim dedi. sebastyanda bende bunu düsünmüstüm belkide bir hatun cikar sikerim dedi. hadi o zaman gel beraber dans edelim ikinizle dedim. kocam gercektenmi fatma? evet gercekten. hadi kalkin bakyim sizi tembeller. amm istiyorsunuz deyilmi gözünüzün önündeki ammi göremiyorsunuz dedim. sebastyan bana fatma hanim sen zaten eldesin bize yabancilar lazim dedi. kocamda onayladi tabikide. tamam o zaman bende kendime baskalarini ararim dedim. etrafima bakindim nerde iri bir yarrak var diye. az önce birilerini gözüme kestirmistim. bulursam onunla dans edecem. kalkip etrafi gezindim erkekler nerdeyse ciplakti yarraklarinin iriliyini görebilyordum. baktim biri simsiyah yarragida bayagi büyüktü. yanina gidip parmagimla isaret ederek dans pistine cagirdim. adam dünden raziydi. dansa basladik bir kac dakika sonra elimi yarragina attim oha dedim buda nedir böyle. adam bana bakti ve siritti. bende sirittim. beni soymaya basladi.

sardi dudaklarima yapisti. öpüserek beni tam soydu sanki gümrükten mal kacirir gibi.ciplak halde dans edyorduk gözlerimi yarraktan alamiyordum. hem cok siyah hemde iri bir yarrak hayran kalmistim nerdeyse sebastyanin yarragi kadardi. dans ederken ben dizlerimin üzerine cöktü adamin yarragini agzima aldim. kocamla sebastyan beni izliyorlardi. yarrak yavasca sertlesyordu biraz yaladiktan sonra kalktim adam beni kenara götürdü bir döseyin üstüne yatirdi bacaklarimi ayirdi ammima abandi sanki hayatinda amm görmemis gibi yalayip somuryordu ben yan uzandim oda ters bir sekilde yan uzandi kaffasini bacaklarimin arasina aldi ammima yumuldu bende yarragini agzima almak istiyordum ama kalindi sigmiyordu. bu afrikalilarinda yarraklari fazla iri. ben dilimle yaliyarak yetinyordum aslinda canim hem istiyordu hemde istemiyordu daha önce yaptigim sikisten olacakki ammim zonkluyordu. ama elimde deyilki böyle bol yarrak görmek beni delirtyordu. bu adamla güzel bir sikis yapmistim tadi cok farkliydi. mutlaka dinlenmis olarak bu admla tekrar sikismek istiyordum. beni defalarca bosaltmisti en sonunda kendide bosaldi üstüme. dusa gidip temizlendim üstümü giydim yerime gectim bu günlük bu kadar dedim kendi kendime. sanirim bir hafta boyunca yarrak yemeyecem. kocamla sebastyan ortalikta yoklardi.

az önce sikistiyim adam yanima geldi bana birseyler söylüyordu ama anlamiyordum. elinde bir kagit vardi bir numara yazilmisti icinde, vede birseyler yazmisti. aldim sebastyana gösteririm diye. sonra adam gitti. ammim zonkluyordu ama bedenen cok rahatlamistim dogrusu. ruhende sadece ammim zonkluyordu oda bir iki gün sonra gecer. bir saat sonra erkeklerden biri sebastyan geldi. kocam daha gelmemisti. birseyler icerken sebastyan ben en son sikistiyim adam bana bu kagidi verdi okurmussun lutfen? alip okudu. adam seni cok begenmis seninle bir daha sex yapmak icin evine davet edyor birde sana tel numarasi birakmis. iyide ben anlamamki dedim bende begendim isterim dogrusu ama nasil olacakki. sebastyan kocama söyleme sakin belkide giderim ona, bende cok begendim cok hosuma gitti dedim. neyse sonra konusuruz bunu. kagidi aldim ve sakladim. kocam gelmisti birsey ictikten sonra evin yolunu tuttuk. eve varinca ben kendimi hemen yataga attim aninda uyumusum ertesi gün öglenleyin kalktim. erkekler kalmislardi ve ise gitmislerdi. ben kahvaltimi yaptim dinlenmeye cekildim. hizmetciler etrafimda gezinyorlardi bir sey istermiyim diye. sadece dinlenmek istiyordum. zeynebin gelmesine cok az bir zaman kaldi nerdeyse gelmek üzereler sanirim yarin veya en gec ertesi gün. hele bir gelsin ben o kocasina ne yapacagimi bilirim. aksam üzeri erkeklerde gelmisti hemen aksam yemegini yedikten sonra her zamanki gibi havuz basinda oturup dinlendik.

iki erkekte bana sormaya basladiler. nasildi fatma? iyi dedim daha gitmek istermissin? en az bir hafta dinlenmem gerekyor dedim daha sonra düsünürüz. gülümsediler. kocam ben yorgunum dedi. git yat hayatim dedim. ben arkandan gelirim zaten sikisecek halim kalmadi. merak etme dedim. hayir dedi meraktan deyil sadece ben yatacam diyorum dedi gelip gelmemen sana kalmis. birazdan gelirim önce su olanlari düsünmem lazim yanlismi dogrumu yaptiklarimiz. iyi canim dedi ben gittim hadi size iyi geceler deyip gitti. kocamin yattigindan emin olmustum ki sebastyana kagidi getirip bu numarayi arayip adamin tam olarak ne istediyini sorabilirmissin rica etsem? peki fatma hanim. memnuniyetle dedi. telefon acip adamla konustu. nerdeyse 15 dakika kadar. sonra kapatti. bak fatma hanim. bu adam seni inanilmaz cok istiyor. sakin bir yerde yani evinde sex yapmak istiyor dedi. egerki kabul edersen cok mutlu olacakmis dedi. sebastyan aslind bende adamdan cok etkilendim yarraginida cok begendim sevdim bende onunla sakin bir yerde sex yapmak isterim. ama bu bir kac günde olmaz dedim. hele kocam hic duymayacak ildumu? sen merak etme dedi ben hallederim istersende adamin yaninda bir gece kalmana yardimci olurum ne dersin? aslinda fena olmaz ama dediyim gibi bir kac gün dinlenmem lazim ammim fena oldu cok yarrak yedi dedim. aslinda doymadi ama dinlendirmem lazim.

zeynep ve kocasi yarin geleceklerdi kocamin söylediyine göre. bende merakla bekliyordum. ertesi gün ögleden sonra zeyneplerde gelmisti ben cok sevinmistim. nihayet yalniz kalmayacaktim. hos bes derken zatenki aksam üzeri gelmislerdi yemege oturup beraberce yedikten sonra havuz basinda oturup hasret giderdik. kocasi furkanla kocam yataga gitmislerdi yorgunluktan sebastyanda gitti erkenden firmaya gidecekleri icin ama furkan kalip dinlenecekti bir gün. benle zeynep kalmistik. biraz farkli seylerden konustuktan sonra ben olanlari anlattim. zeynep bunlari duyunca vay seni hain dedi beni beklemedin dedi. ama arik burdasin ve ikimiz bir cok seyi beraberce yapabiliriz dedim. hic birsey kacirmamdin merak etme dedim. peki bu sebastyan nasil biri. ben gülümseyerek harika biri emin ol zeynep onunla sex yaparsan unutamazsin. yapma fatma gercektenmi diyorsun sen? evet zeynep gercekten ama sorun kocan olacak dedim. nedenmis o? kocan seni kimseyle paylasmaz dedim sorun orda. haklisin fatma ama mutlaka bir caresi vardir elbet. biz kadiniz kizim her erkeyi alt ederiz dedim. haklisin fatma dedi. hadi yatalim yarin konusuruz. evet dedi, kalkip herkes yatagina gecti ertesi gün saat 10 civarinda kalktik kahvaltimizida yaptik.

kahvaltidan sonra hadi havuza girelim zeynep. girelim dedi gidip bikinilerimizi giyindik furkanda kocasi sortunu giyindi. suya girdik biraz oynastik tabikide sonra cikip uzandik. zeynebin bikinisi güzeldi beyazdi ama bilerekmi yoksa bilmeyerekmi dar almis anlamadim. amminin hatlari belli olyordu meme uclarida tabiki. bikinin cok sexy zeynep. tsk ederim fatma ama seninkide cok sexy dedi. eminim seni görecek erkek hemen cadirini kuracak dedim. kocasi bunlari duyunca. bana bakip ama sende ögle fatma hanim dedi. vay furkan demek simdi beni görünce cadirmi kurdun? pek sayilmaz cadiri kurmamak icin sana bakmiyorum dedi. sevindim dedim. zeyneple bakisip gülyorduk. hadi o zaman bizi kremleyebilirsin ama en azindan. evet onu yapabilirim dedi. güzel önce zeynebi karisini kremledi güzelce sonra bana geldi sira sanki cam parcasi gibi dokunyordu bana. furkan sunu adam gibi yap yoksa birak dedim. zeynep müdahele etti hemen. hayatim korkma seni isirmaz dedi bana nasil sürdüysen ögle sür fatmaya dedi. oda cesaretlendi karisinin söylediklerinden. benide güzelce sürdü yani ama cadiri gözümden kacmamisti. rencide olmasin diye ses etmedim. uzanmisken uyuya kalmisim.

uyandigimda zeynepte uyuyordu furkanda ögle. ama bizimkiler gelmislerdi.kocam furkani uyandirdi bende zeynebi. sebastyan zeynebi görünce yahu sizin orda cirkin kadin yokmu? neden diye sordum bakin kendinize sen zeynepten güzelsin zeynep senden güzel dedi. bu senin bakis acin sebastyan dedim zeynep tsk etti. birazdan yemek yenecek isterseniz gidip dusumuzu alalim sonra üstümüzü giyinelim dedim. aynende ögle yaptik. yemekten sonra yine havuz basinda sohbet etmeye basladik. birseyler icerken. yarindan sonra hafta sonu nereye gitmek istersiniz diye sebastyan sordu. furkan eglenceli bir yere gitsek olur dedi zeynepte ögle kocam istersen en basta gittiyimiz yere gidelim iyi olur. bende ayni fikirdeydim. güzel dedi bir masa rezervasyon yapti sebastyan cumartesi aksamina. ertesi gün erkeklerin hepsi ise gideceklerdi ben zeyneple yalniz kalacaktim. sevinmistim oda ögle en azindan konusabiliriz rahat rahat. ertesi gün yalniz kalmistik. kahvaltimizi yaptiktan sonra bikinilerle havuz basinda uzanip sohbete basladik. basima gelenlerin hepsini anlattim zeynep saskin saskinbana bakip agzinin sulari akyordu duyduklari seylerden. vay fatma sen cok güzel seyler yasamissin dedi. evet aynen ögle ama kocani bir sekilde aramiza sokmamiz gerekyor dedim yoksa bütün hevesimiz kursagimizda kalir. haklisin fatma bir seyler düsünmemiz lazim dedi. bekle ben sebastyanla konusyum halledeceyinden eminim dedim. sen rahat ol sana bu güzelim yarraklari tattiracam söz.

gerisi yarina artik merak edyorsaniz bu yasadigimizi bizi takip edin. hepside gercekten yasanmis. sadece isimler farkli. ummarim begenirsiniz. bir dahaki yazimda görüsmek üzere.

FATMA
05-07-2024, at 02:01 AM
Alıntı
 




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
seks filmi izle etimesgut escort izmir escort izmir escort izmir escort rus escort keçiören escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort sincan escort dikmen escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bahis siteleri