Adult Stories Forum

Go Back   Adult Stories Forum Adult Hikayeler Evli Hikayeleri
Register FAQ Calendar Today's Posts Search

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
DurumOffline
fatma's Avatar
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Afrika macerasi 6

 
Post #1


AFRIKA MACERASI devam edyor ummarim begenmissiniz ve inanin bana kelime kelimesine gercekten baska bir sey deyildir sakin kurgu diye düyünmeyin. belkide benim türkcemin mükemmel olmayisi sizin farkli düsünmenize neden olabilir ama elimden geldiyince kelimerleri düzgün sekilde yazmaya gayret edyorum.

zeyneple havuz basinda konustuktan sonra biraz yüzdük. sudan cikinca tekrardan uzandik. simdi kim bizi kremleyecek dedi zeynep. ben seni sende beni kremlersin dedim. ama istersen hizmetcilerden birini cagiralim o yapsin dedim. zeynep gülümseyerek aslinda iyi fikir. kim bilir belkide adm bize tecavüz eder dedi. korkma canim böyle seyler olmaz burda. hem görmüyormussun bizi nasil süzdüklerine? hatta gecen gece uykum yoktu gece kalkip burda oturdum inleme sesleri duyunca gidip baktim bir erkek kadin hizmetcinin ayaklarini omuzuna atmis fena halde sikyordu. gercektenmi fatma? evet zeynep gercek bende kendimi izlerken parmakladim. yerinde olsam onlara katilirdim dedi. aslinda bende düsündüm ama vazgectim dedim. böyle konusmaya devam ederken ikimizde uyuya kalmisiz. kocam beni furkanda zeynebi uyandirmasa aksama kadar yatardik. hadi kizlar birazdan yemek zamani dediler. kalkip dusumuzu alip üstümüze cok hafif giysilerle masaya dogru geldik. herkeste bize bakyordu. ama hosumuza gidyordu. sebastyan bize haftaya mangal keyfine ne dersiniz diye sordu. erkekler iyi olur dediler bizde katildik. tamam dedi o zaman size geyik getirecem dedi. sevindik. bazi misafirleride davet ederiz dedi birileriyle tanismaniz lazim dedi. bizce bir mahsuru yok dedik en azindan bizden baskalarinida görmüs oluruz dedik. iyi dedi, yarin eglence yerine gideriz önümüzdeki hafta mangal partisi yapariz dedi. anlastik sebastyan dedik. aksam yemeginden sonra her zamanki gibi havuz basinda oturduk. havalar cok sicakti. ben kalkip benimle havuza gelmek isteyen varmi diye seslendim. kocam dedi ben gelirim. tamam ama ciplak halde ona göre dedim. sorun yok dedi. furkanla bir tuhaf bakyordu sanirim zeynepte isterdi ama kocasindan cekinyor. kocamla soyunduk ve suya atladik. harika cocuklar sizde gelin dedim. sebastyan hemen soyundu benim gözüm zeynebin üzerindeydi. adamin yarragina hayranlikla bakyordu. oda suya atladi. hadi sizde gelin neyi bekliyorsunuz dedim. korkmayin kimse sizdeki olanlarla ilgilenmez dedim. kocam furkana hadi ortak gelin iste dedi. furkan biraz duraksadiktan sonra kipirdandi kalkip üstünü soydu güzel yarragi vardi. zeynepte katildi. heppimiz suyun icindeydik hemde ciplak halde. oynastik durduk. sebastyanin zeynebe bakislarini takip edyordum eminim onu sikmek icin can atyordu. ama onuda yapacagindan eminim. yarim saat suda kaldiktan sonra birer birer cikip oturduk.

erkeklerin yarraklari sarkmis bizimde memelerimiz ama sarkik deyildi diri memelerimiz vardi zeyneple. ne oldu simdi furkan sendekiler hala duryormu? güldü. ya zeynebinkiler duryormu? bizim bir tatil köyünde oldugumuzu farz edin veya bir ciplaklar kampinda. ögle davranin. bakmakla kimseden bir sey eksilmez dedim. bende sizin gibiydim ama daha sonra farkli düsünmeye basladim. hayat cok kissa yasamasini bilmemiz lazim dedim. zaman firsat varken. haksizmiyim? kocam haklisin canim gercekten ögle ne zaman göcüp gideceyimizi kimse bilmez. bu yüzden firsatimiz varken degerlendirelim dedi. sagol canim benim dogrusunu söyledin dedim. baska seylerden sohbet etmeye basladik. ben hemen sebastyana sordum. haftaya mangal partisine kimleri davet etmek istiyorsun diye? söylersem tanimazsin dedi ama bir kac dostumu dedi onlarda sizler gibi degerli insanlar esleriyle birlikte. iyi dedim. sohbet esnasinda erkekler icki icyorlardi. ama hala heppimiz ciplak oturyorduk. zeynep caktirmadan sebastyanin yarragini süzyordu. benden kacmiyordu herkesi kontrol edyordum sebastyaninda zeynepte gözü vardi. hele furkani kendimize benzetirsek güzel anlar yasayacagimizdan eminim. tek sorun furkandi. aksi biriydi ama bir caresine bakacaz elbette. uyku vakti gelmisti artik saatte gec olmustu bayagi. birer birer kalkip yataklara gectik.

ertesi sabah uyandiktan sonra kahvaltimizi yaptik. aksama daha cok zaman var acaba ne yapalim diye düsünmeye basladim. ama neden carsiya inip birseyler almiyoruz kendimize? zeynep hayatim hadi carsiya gidip kendimize bu aksamki partiye farkli seyle alalim dedim. olur dedi. ben sebastyana söyledim oda soförünü tembih edip bizi carsiya götürdü. maksat zaman kaybetmek giyim bahaneydi. ama bulursak aliriz. gezinirken konus yoruz havadan sudan falan. sonra bana aksam gideceyimiz yerin nasil birsey oldugunu sordu bende detaylariyla anlattim. hosuna gitmisti ama kocasi ne yapar acaba diye merak edyordu. korkma kiz dedim sen keyfine bak ne isterse yapsin dedim. ben sana söz verdim bir caresine bakacam diye bu yüzden korkma sen. rahatlamisti zeynep. gezinirken erkeklerin bize ac gibi bakmalari dikkatlerimizden kacmiyordu. nede olsa sexy kadinlariz eminim herkes bizimle sex yapmak icin can atyordur. zeynep sebastyanin seninle sex yapmak istediyinden eminim dedim. nerden cikardin diye sordu. sana bakislarindan dedim. gercektenmi fatma? evet ama sende yarragini süzerken gördüm dedim. ne yapyim fatma adamdaki yarrak cok iri dedi. evet birde tadina baksan unutamazsin dedim. eminim dedi. belkide bir gün bakarim kim bilir dedi. merak etme dedim seni becerecek.

birsey almadan geri gittik erkekler havuz basinda oturmus ickilerini yudumluyorlardi. hos geldiniz kizlar dediler. ben caktirmadan sebastyana isaretle iceri gelmesini isaret ettim. oda geldi. bir kenara cekip izah ettim durumu. ne yapmasi gerektiyini sordu. bende ona egerki tanidigin güzel bir kadini ona musallat edersen iyi olur hatta furkanla sex yapmasi icin ayarlarsan cok iyi olur yasantimiz farkli olur dedim. zeynep korkyor ve hic birsey yapamiyor kocasi yüzünden dedim. anladim dedi ama merak etmeyin bir bir caresine bakarim dedi. ben rahatlamistim zeynebede isaretle hersey tamam dedim rahat ol. sevindi. aksam yemeginden sonra arabaya binip dogru gecen sereki ilk gittiyimiz yere gittik. masamiz hazirdi. etrafinda oturduk. masa donatilmisti zaten ickiler mezeler cerezler falan. ickiler ikram edildi yudumlarken genc güzel bir kadin yanimiza yanasti sebastyana gelip merhaba dedi. sonra sebastyan bizi tanistirdi. sonra kadina birseyler söyledi biz tabiki anlamiyorduk. kadin furkanin yanina gelip benimle dans edermissin dedi ama isaretle. furkan hayir dedi ben bu danslari bilmem dedi. sebastyan hadi furkan bunu bilmeyecek ne varki? sonra bir kadin yanina gelip dansa kaldiryorsa ve sen rededersen büyük bir saygisizlik olur dedi. zeynepte kocasina hadi canim kirma kadini dedi. korkma kiskanmam seni rahat ol dedi. furkan kalkmak zorunda kaldi. pistte furkan sallanirken kadin ona sürtünyordu. furkan bilmediyinden veya utandigindan sadece kipirdanyordu. ama kadin isini güzel yapyordu. daha sonra masaya gelip oturdular. kadin furkanin yanina oturup bir seyler söylemeye calisyordu ama hic kimse anlamiyordu. sebastyan haric. oda tercümanlik yapyordu. genc bir erkek yanima gelip beni dansa kaldirdi. kocama baktim git hayatim keyfine bak dedi. bak furkan dedim dans nasil yapilir.

beni kaldiran genc hem bana sürtünyordu hemde elleriyle oksuyordu. uzaktan gördüyüm kadariylada yaninda oturan kadinda elini furkanin bacaklarinda gezdiryordu. hatta pantalonun üzerinden yarragini oksuyordu. furkan kadinin elini caktirmadan cekse bile kadin orali deyildi devam edyordu. zeynep göryordu ama görmezden gelyordu. yanima bir erkek daha geldi iki erkek arasinda dans edyordum ama tost yapmislardi beni biri kalcami oksuyor diyeride memelerimi. ben aldiris etmiyordum bile. uzaktan zeynebe gel diye isaret ettim. kocasina bakti. kocasi hadi git dedi. sanirim daha cok rahatlamak icin karisini yolladi. bendeki erkekleri paylastik biri bende diyeri zeyneple dans edyordu. o kadar yapismislardiki ciplak olsak kesin yarraklarinida sokarlardi. masaya baktigimda kadin furkanin dudaklarina yapismisti. öpüsyorlardi. zeynebe bak dedim kocan is basinda. bakti ve gülümsedi. biz dans etmeye devam edyorduk. masaya baktigimizda furkan ile kadin yoktular. sasirmistim. nerde bunlar diye merak edyordum. dansi birakip masaya gittim. nerde furkan diye sordum kocamda kadin alip götürdü dedi. benim aklima gecen sefer o iki erkeyin beni sürüklediyi oda geldi. zeynebe gel benimle dedim. odaya gidip kapiyi acip bakmaya basladik. birde ne görelim gerci bir cok kisi sikisyordu. ama en arkada furkanla kadin sevisyorlardi daha biz gizlenip bakyoruz. ne zamanki sikismeye baslasalar basacaz onlari. on dakika kadar sonra furkan kadinin bacaklarini ayirdi üstlerini soymadan. yarragini ammina sokmaya baslamisti. sokup git gel yaparken furkan kadinin üstüne abanmis agzina yumulmus dillerini dans ettiryorlardi. zeyneple cömeldik izlemeye basladik. öpüsürken gözlerini kapatmislardi ikiside. daha sonra basini kaldirip bizi görünce hemen durdu. tam cikacakti kadinin ammindan, zeynep ona rahatina bak canim korkma dedi. devam et dedi dudagina bir öpücük kondurarak ordan ayrildik.

masaya gittiyimizde sebastyan bize ne oldugunu sordu. tam isabet dedik. güzel dedi. kadini beraber götürüp bütün geceyi beraber gecirmelerini saglayacam siz rahat olun dedi. yarim saat sonra furkanla kadin gelip masaya oturdular. furkan zeynebe birseyler anlatmaya af dilemek icin bir seyler söylemeye calisirken zeynep ona merak etme canim dedi önemli olan zevk alman gerisi bos dedi. kizgin veya kirgin deyilim dedi sen rahatina bak hayatim dedi. furkan biraz rahatlamisti sanki ama icindeki pismanlik gözlerinden okunyordu. ama iyi eglendik herkes memnundu gece gec olmustu. ne dersiniz gencler dedi sebastyan kalkalimmi? peki dedik evde devam ederiz biz bize dedik. tamam dendi ve arabaya bindiyimiz gibi eve gittik yolda eve giderken sebastyan telefon acip evdekilere bir seyler hazirlamalarini istedi. biz varinca zaten hersey hazirdi. ickilere devam ettik zeyneple hafif icki icyorduk. kadinda bize uydu. ama furkanin yanindan ayrilmiyordu. gecenin sicakligindan ben terliyordum kalkip üstümü deyistirdim ve sadece bikini giyip tekrar onlara katildim. herkes bana bakip sonra sebastyan neden heppimiz soyunmuyoruz dedi. ve bir cirpida herkes soyundu. ciplak kalmistik. evet diye bagirdim özgürlük iste budur. havuza atladim. sonra hepsi beni takip ederek kendimizi suyun icinde bulduk. serinledikten sonra sudan ciktik. kurulandiktan sonra oturup sohbete basladik kadin furkanin kucagindan inmiyordu. elleride furkanin her yerindeydi. furkan ickiden olsa gerek bayagi bir hostu. aslinda heppimiz ögleydik. ben sebastyanin kucagina oturup kulagina zeynebi mutlu etmesini söyledim. merak etme dedi seni nasil mutlu ettiysem zeynebide ederim dedi.

istersen al odaya götür dedim nasil olsa kocasi mesgul farketmeyecek. sebastyanda kalkti zeynebin elinden tutup götürdü. fatma istersen sende gel dedi kocanida al gel beraber yapalim dedi. ben kocama baktim ne dersin hayatim? ickiden sex yapacak halim yok dedi ama sen git keyfine bak dedi. bende beraber gidip üclü sex yaptik. sebastyan her ikimizide cok güzel sikti ammimizi doyurdu zeynebin cok mutlu oldugunu görebilyordum. sexten sonra uyuya kalmisiz sabah kalktigimda zeynebi kaldirdim. oda merak edyordu kocasini. benim kocam, furkanla kadin havuz basinda uyumuslardi ücüde ciplakti. belliki sikismislerdi. hepsini kaldirdim dusumuzu aldiktan sonra. ne oldu furkan siz burdami sex yaptiniz? evet dedi yataga gidecek zaman yoktu dedi. zeynem arkamdan nasildi hayatim memnun oldunmu? evet dedi cok güzeldi bu zenci kadinlar acaip sikismesini bilyorlar dedi. zeynepte evet haklisin erkekleri gibi güzel sikisyorlar dedi. furkan zeynebe bakip sen nerden bilyorsun dedi? yoksa bir zenciylemi sikistin? surat yaparak tabiki. ne o dedi zeynep sen sikisirken iyi ama ben sikisirsem kötü öglemi? ben erkeyim dedi. hay senin erkekliyine dedi zeynep. bende kadinim dedi. zeynep aglamaya basladi ben gidip teselli etmeye calistim. ama zeynep o kadar cok kizmistiki furkanin yanina gidip yüzügünü parmagindan cikarip yüzüne firlatti. ben gitmek istiyorum ve senden bosanacam dedi. ne halin varsa gör bundan sonra sana karilik yapmayacam dedi ve kararim kesin dedi zeynep. furkan o kadar cok sasirmistiki. ne diyeceyini bilmiyordu öglece susmustu. ben zeynebin yanindaydim dert etme zeynep sen cok daha iyisine layiksin. böyle bir erkekle yasamaktansa bende hemen bosanirdim. ne demek kendisi erkek baska kadinlarla sex yapacak ama kadina yasak nerde görülmüs bu. siktirsin gitsin deyyus dedim ben yanindayim canim merak etme. seninle bu aksam sadece ikimiz bir yere gidip kaffamizi dinlendirecez tamammi? tamam fatma burda kalmak istemiyorum artik dedi. dur hele.

ben sebastyani bir kenara cagirdim. beni davet eden adami arayip davetini kabul ettiyimizi söyle soförde bizi oraya götürsün dedim. olur dedi. kocalariniz sorarsa ben sizi kiz kardesimin yanina gönderdim derim yarina kadar dedi. olur dedik biz zeyneple giyindik. kocama merak etmemesini söyledim biz yarin döneriz dedim. tamam dedi. bizde arabaya binip gittik. yolda giderken ben zeynebe izah etmistim zaten. buda güzel bir bahaneydi aslinda. nihayet gelmistik adam bizi karsiladi güzel bir evi vardi adamin. özel olarak bize bir tercümanda getirmisti. tercümana bakyorum biri bir birinden daha siyahti. olsun dedik önemli olan zevk almak deyilmi. rahatlamamizi istedi bizde beraberimizde getirdiyimiz rahat seylerden giyindik. cok kissa etekle kalmistik ama tangamiz vardi. adam tercüman araciligiyla beni cok cok begendiyini söylüyordu. ve benimle cok güzel vakit gecirmek icin bir cok seyi feda edebilirdi. buna gerek yok dedim bende seni cok begendim, begenmesem gelmezdim kibarsin dedim. yanindaki güzel kadin kim? bu benim en iyi arkadasim dedim. oda bizimle sex yapacakmi? egerki istersen dedim. tamam dedi isterim tabikide ama ben seninle yalniz sex yapmak istiyorum, daha sonrada her ne isterseniz yapariz ne dersin? olur dedim benimde amacim önce seninle yalniz sex yapmak o güzel yarraginin tadini doyasiya almak yasamak istiyorum dedim. güzel ecik konusmana bayildim dedi.

gizli üstü kapali konusmanin bir anlami yok madem sen beni bende seni istiyorsak acik konusmanin bir sakincasini göremiyorum dedim. adam gülümsüyordu dediklerime. ama gülümserken disleri bembeyazdi ama yüzü simsiyah inanin kömür bile yaninda beyaz kalirdi. ne zaman baslayalim diye sordu. benim icin sorun yok dedim istersen hemen simdi dedim hosumuza gidersede gece boyu devam ederiz dedim. iyi o zaman gel benimle dedi. elimden tutup beni bir odaya götürdü.götürürken zeynebe sen keyfine bak dedim istersen tercümanla isi pisir dedim. sen git fatma beni merak etme dedi. oda büyük ve genisti. icinde duslukta vardi. ben soyundum dus almak istiyorum dedim isaretle cünkü tercüman yoktu. tamam dedi dusa girdim iyice yikadim her tarafimi. ammimi özellikle. sonra iceri girdim. yataga uzandim. sonra kendisi dus aldi geldi. yanima yavasca süzülerek geldi. beni öpmeye ayagimin bas parmagindan basladi sonra yavasca yukari dogru geldi. benim tüylerim diken diken olmustu. ammima geldiyinde ögle bir kokladiki sanki icmdeki havayi bosaltti. ve öpmeye devam etti yukari dogri gelerek, agzima kadar devam etti ben nefes nefese kalmistim. dudaklarimda son buldu öpmeleri. beni cevirdi boynumdan assagi kadar devam etti öpmeye. kalcama geldiyinde kalcalarimi biraz ayirdi ve burnundan derin bir nefes aldi. öpmeye devam etti ayaklarimin en son yerine kadar. beni tekrar sirtüstü yatirarak dudaklarima yapisti güzel öpyordu. yavas zevk ala ala bende inanilmaz zevk alyordum.beni oksuyor ve öpüsyorduk dillerimiz bir biriyle oynasyordu. bir benim dilim onun agzindaydi bir onun dili benim agzimi dolduryordu. ben kendimi birakmisim ne yapmak isterse yapyin misali. kendi beni oksarken bende onu oksuyordum cok sert kaslari vardi. demir gibi vücuda sahipti. cok uzun zaman öpüstük oksadik daha sonra assagi indi kalcamin altina bir yastik kyu ammim adamin istediyi gibi olmustu. agzine yanastirip dilini cikardi ve etrafini yalamaya basladi ben cildirmak üzereydim.

harikaydi gercekten. daha sonra dilini ammimin yariginda bir assagi bir yukari beni delirtyordu. beni bosaltmasini basarmisti. adam devam edyordu. sonrada dilini ammimin icine dogru sokmaya basladi. ben daha cok deliryordum. ögle bir inliyordumki böylesine inlememistim hic, uzun süre yapti bunu diliyle sikti beni adeta dili ile kocamin yarragini ölcmeye kalksam eminim adamin dili daha uzun cikar. beni sanki dil deyilde yarrak sikyordu. 20 dakika kadar beni cileden cikardi cildirtti. daha sonra yastigi kalcamin altindan aldi koca simsiyah yarragini agzima getirdi. ben iki elimide kullanarak tuttum agzima sokmaya calisyordum cok zor giryordu ama sadece bir kac santimini alabilyordum etrafini yaliyordum sivazliyordum adamin dassaklarinida oksuyordum muhtesem bir yarrak vardi adamda, bende uzun zaman yaladim, sonra adam yarragini agzimdan aldi bacaklarimin arasina gecti yastigi tekrar kalcamin altina koydu, ammim hazirdi herseye. önce yarragini tükrükledi sonra ammima sürdü sonra yavas yavas ammima sürtmeye basladi. ben cildiryordum inlemelerimi zeynebinde duyduguna eminim. adamin acelesi yoktu hala sürtyordu ammimin yarigina. ammim arti gir diyordu yarraga dayanamiyordum arik,. sonra adam yavasca soykmaya basladi. her santimini soktukca aci hissedyordum ama zevkte alyordum. inanilmazdi. adam yarraginin tamamini sokmasi zaten imkansizdi ama yeterince sokana kadar cok uzun zaman gecti. ben hem bagiryordum aci duymaktan hemde inliyordum zevkten. yarragini girebildiyi kadar soktuktan sonra biraz bekledikten sonrada yavasca git gel yapmaya basladi. ama cok yavas. ammim yeterli sivi ürettiyinde yarrak kayiyordu. biraz daha hizlandi.

ögle güzel sikyorduki, kissa sürede beni bir cok defa bosaltti. hala bosalyordum. adam ne yaptigini bilyordu. ammim tam islanmisti ve koca yarraga alismisti rahatca beni pimpaliyordu artik uzun bir süre böyle sikti beni daha sonra beni domaltti arkadan sikmeye basladi ben cildiryorum. inlemelerim yükseldikce adamin hosuna gidyordu ve beni daha baska pompaliyrdu. bu pozisyondada uzun süre kaldiktan sonra icimden cikti. kendisi bu sefer sirtüstü uzandi ben anlamistim ne demek istediyini. bende yüzüm ona dönük yarragini ammima yavasca aldim. zorda olsa girdi. en sevdiyim pozisyonlardan biriydi. yarrak ammimin icindeyken sikistiyim erkeyin üstüne abanip dudaklarina yapisip dillerimizi bir biriyle oynastirmak. veya erken bir sandalyede oturmus olacak bende üstünde oturup hoplamak bu ikisi en sevdoyom pozisyonlardir. her zamanda yapmak isterim dogrusu. adam alttan pompaliyor bende üstten hopluyordum. ne kada sürdü söyleyemem ama cok sürdüyükesin. adam beni üstünden indirdi beni tekrar sirüstü yatirdi ayaklarimi omuzlarina alip yarragini ammima gömdü. böylece pompalamaya devam etti belkide 20 dakika sürdü pompalamasi. benim ne kadar bosaldigimi gercekten hatirlayamiyorum ama gercekten cok defa bosalmistim. adam birden kasildigini hissedebilyordumyarragini ammimdan cikardi tutarak agzima yanasti bende iki elimle tutup agzima yanastirip sivazlamaya basladim. bir süre sonra adam öge bir bosaldiki agzim dolmustu yutyorum ama yetisemiyordum gerisi memelerime akyordu yüzümeün her tarafi dölle doldu. bittikten sonra yarragini güzelce yaladim temizledim sonra yanima uzanip bir seyler söylüyordu ama anlamiyordum. dinlendikten sonra dusumuzu aldi üstümüzü giyindik ve zeynebin oldugu yere gittik. zeynep oturmus tercümanla sohbet edyordu. ne oldu zeynep adamla sikismedinmi? hayir dedi havamda deyilim dedi. iyi dedim ama benim adamla sikismeni tavsiye ederim dedim. bakalim daha sonra belki dedi. bu gece onun koynunda yatacaksin dedim itiraz istemem dedim.

nasil siktiyini anlattigim zaman zeynebin agzi acik kaldi. furkana inat olsun dedim bu gece bu adamla sikiseceksin zeynep yoksa küserim dedim ona göre. tamam dedi güzel simdi rahatladim. adam tercüman araciligi ile bana nasil oldugunu soryor. begenip begenmediyimi. ben harika dedim keske senin gibi bir kocam olsaydi dedim. adamin hosuna gitmisti. istersen olurum dedi. ben güldüm. ben evliyim dedim. olsun iki kocan olur dedi fenami? haklisin dedim korkarim kocamin yarragi bana solucan gibi gelecek artik. ama yapacak birsey yok. zeynep kirilmisti üzgündü baktigim zaman yüzündeki ifadeyi görebilyordum ama uzaklastirmak icin her türlü cabayi saredyordum. mutlaka geceyi bu adamla gecirmesini saglayacam ancak kendine gelir garibim. neyseki benim kocam anlayisli cikti. ama furkan ya yola gelecekti yada yola gelecekti baska sansi yoktu aksi halde zeynep kararini vermisti. geri adim atacagini sanmiyordum egerki furkan deyisim göstermesse, nerdeyse aksam olmustu bile adam yemekleri hazirlatmisti sofrayida donatmisti. oturup yemegimizi yedikten sonra bahcede oturduk havalar sicakti. ben kendimi yelliyordum. adamda isterseniz soyuna bilirsiniz dedi kimseler görmez dedi. terlemekten kurtulursunuz veya havuza girebilirsiniz. zeynep ne dersin soyunalimmi? evet ama altta tangalar kalsin dedi. peki dedim nasil istersen adam zaten beni gördü ciplak halimi dedim hemde sikti ciplak kalsam ne olur kalmasam ne olur diye ben herseyi soydum. böylece oturdum adamda üstünü cikarmazmi zeynep yarragi görünce kiz fatma bu yarrak kara yilan gibi dedi hemde parlak. evet ama tadida muhtesem bu yüzden sana diyorum geceyi bununla gecir diye. fatma agzimin suyu akti inan bana. bilyorum zeynep gözlerin gülmeye basladi. bu gecenin tadini cikar sen fazla birsey düsünme artik. istersende icki icelim biraz avunuruz.

olur dedi. ben icki istedim hemen geldi bu arada tercüman sadece sortla kalmisti. ama yarrak kendini belli edyordu. bir kac kadeh sampayamidir nedir ictikten sonra bir hos olduk yani iyi olmustu. sohbet edyorduk herseyden. adam bana tanistigimiz yere gidecekmiyiz tekrar diye sordu. bende elbette gidecek ama ne zaman gideriz bilmiyorum dedim. isterseniz hemen simdi gidebiliriz. ben zeynebe sordum gidermi diye. zeynep bilmem dedi. nasil bir yer diye sordu. nasil anlatyim bilemem ama oraya gidince anlarsin hem seveceksin dedim. olur o zaman gidelim dedi. adama gidebileceyimizi söyledik. tamam dedi o zaman hazirlanalim. tercümanda beraber hazirlandik ve yola koyulduk. zeynep görünce fazla sasirmamisti cünkü daha önce ayni seyleri yasamistik ikimizde, kiz fatma burasi güzel bir yer dedi. evet dedim bende bu adamla burda tanistim ve ilk sikisimi burda yapmistim dedim. belkide sende birisiyle tanisirsin dedin kim bilir. hani beni bu adamla geceyi gecirmemi saglayacaktin dedi? hala gecerli zeynep sen orasini merak etme hayat tek bir erkekten ibaret deyildir dedim. güldü. bir masada oturduk dans edenleri izliyorduk soyunmalar öpüsmeler sevismeler falan. zeynebin hosuna gitmisti. istersen ikimiz dans edelim belki birileri oltamiza takilir dedim. adama biz dans edecez sorun yoksa? olur dedi keyfinize bakin. burda herkes serbest dedi. kalkip dans ederken yanimiza iki kisi yanasti dans etmek icin.

kabul ettik her birimiz birini aldi ve dans edyorduk. bizi yavasca soyuyorlardi bizde aynisini yapyorduk. taaki ciplak kalana kadar. sonra bir kenara cektiler bizi döseye yatirip sevismeye basladik. o kadar zevkli olmasada kurallara uymak zorundaydik bizimle sevisip siktiler daha sonra dusumuzu aldik ve masaya gelip oturduk. nasildi diye sordu adam. bende ona fena deyildi ama seninle sex yapmayi tercih ederim dedim. adamin hosuna gitmisti. yapariz eve gidince dedi. güzel dedim ama bu gece zeynebi sikmeni istiyorum beni siktiyin gibi. memnuniyetle dedi hic sormayacaksiniz sandim dedi. begenyormussun zeynebi? hemde cok ikinizide cok begenyorum harika kadinlarsiniz dedi. adamin yanina bir adam yanasti ve birseyler söyledi. sonra bana tercüme edildi. bunlar iki kisi sizi cok begenmisler ve sizinle sex yapmak istiyorlar dedi. ben zeynebe baktim. bilmem dedi. bu adamlari taniyormussun peki? evet dedi burda herkes bir birini tanir dedi. iyi adamlar dedi hem güzel sex yaparlar dedi. peki senden dahami iyi yaparlar? bilmem orasini ona siz karar vereceksiniz egerki kabul ederseniz. olabilir ama bu aksam olmaz dedim. ben sex yaptim ammimi doyurdun. zeynebide sikeceksin. belkide yarin olabilir dedim. neyse dedi siz karar verdiyinizde ben arar söylerim dedi siz rahatiniza bakin. zeynep istersen adamin yanina yanas bir samimiyet kur daha sonra zorlanmassin dedim. adamada aynisini söyledim olur dedi zeynebi yaninda oturttu elini zeynebin omuzuna atti zeynepte basini ona yasladi rahatlamisti biraz. adam oksuyordu sirindan. zeynepte bacaklarini oksuyordu adamin. hosuma gitmisti. zeynep istersen birazda yarragina dogru gidip oksa. zeynep gülerek burdami kiz? kizim zaten ögle bir yerdeyiz dedim. haklisin deyip elini adamin yarraginin üstüne atti. gözleri fal tasi gibi acildi kiz fatma kocaman bu. sana demistim canim. hele birde ammina gecince daha iyi anlayacaksin dedim. güldü zeynep.

bir saat daha oturduktan sonra kalkip eve gittik. gec olmustu zaten bende yorgundum hemen yatabilirim. bana odami gösterdiler bende gidip uyudum. ertesi gün kalktigimda zeynep hala yatyordu. sanirim fena sikmisti zeynebi. biraz daha bekledikten sonra gidip kaldirdim. zeynep dusunu aldi cikti. hadi anlat bakalim neler yaptiniz. inanilmaz fatma. böylesine zevk alacagim aklimin ucundan gecmezdi dedi. ben sana söylemistim canim. haklisin fatma bu adamla hayat boyu kalabilirim dedi. peki furkan? cani cehenneme dedi. artik umurumda deyil. ben onun kölesi deyilim dedi. ben özgürce bir hayat yasamak istiyorum dedi. haklisin zeynep iyiki benim kocam furkan gibi deyil dedim yoksa bende aynisini yapardim dedim. ben senin arkandayim her ne olursa olsun canim arkadasim deyip onu sardim. tsk ederim fatma cok iyisin dedi. kizim arkadas dediyin bu zor zamanlarda olur dedim. evet dogrudur. adama bir telefon geldi arayan sebastyandi. bana telefonu verdi. alo sebastyan hayrola dedim ne oldu? hic dedi sadece ne zaman döneceyinizi sormak icin aradim. furkan ne yapyor? cok üzgün dedi. ama yinede yumusamiyor dedi. iyi kendi bilir yumusamassa karisini kaybeder dedim. zeynep kararli dedim. bende yanindayim ona göre. ya kadini serbest birakir yada bu evlilik burda bitecek dedim zeynebin karari. istersen kocami telefona ver ona daha iyi izah edebilirim dedim. kocam telefona gelmisti. ne oldu hayatim dedi. hic ne olacak dedim. furkan ne diyor. tuhaf bir adam dedi cok inatci. inatciligi kendine zeynep kararli onu bosayacak dedim. ben yinede konusurum dedi. konus zeynebi serbest biraksin yoksa bu evlilik burda bitecek dedim. ben seni ararim canim furkanla konusyumda. tamam hayatim seni sevyorum dedim keske her erkek senin gibi olsa dedim. tsk ederim hayatim bende seni cok sevyorum her ne yaparsan dedi. baska erkeklerle sikissemdemi beni seversin? evet sen sadece zenci yaragi sevyorsun ögle deyilmi? evet haklisin. istersende begendiyin birileri olursa dahi benim yani basimda sex yapma özgürlüyünü verecem dedi hatta verdim dedi. sen bir tanesin cani. iyi o zaman yakinda seni biriyle tanistiracam dedim. tamam hayatim memnun olurum. karimi mutlu eden her erkekle tanismak isterim canim benim deyip kapattik. ben mutluydum hemde cok.

bu kadar yeterli sanirim arkasi baska bir zamanda, inanin cok heyecan verici. ama bir cogunuz kurgu sanacak. olsun sorun yok ama sizi temin ederim her bir seyi aynen yasamisim. belkide ayrintilara fazla girmedim ama hersey dogrudur. sizleri sevyorum..

FATMA
05-07-2024, at 08:23 PM
Alıntı
Reply




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
seks filmi izle etimesgut escort izmir escort izmir escort izmir escort rus escort keçiören escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort sincan escort dikmen escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bahis siteleri