Adult Stories Forum

Go Back   Adult Stories Forum Adult Hikayeler Evli Hikayeleri
Register FAQ Calendar Today's Posts Search

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
DurumOffline
fatma's Avatar
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Afrika macerasi 4

 
Post #1


afrika macerasi devam edyor.

kocalarimiz gelene kadar güzel eglenmistik zeyneple ama ne zaman bir daha eglenebiliriz bilmiyorum belkide firsatimiz olmayacak gibi. cünkü kocalarimiz burdayken misafirlerle birlikte calisyorlardi onlara egitim veryorlardi. bu süre bitmek üzereydi nerdyse misafirler gideceklerdi ummarim bizde beraber gider egitimlerini orda devam ettirmek icin kocalarimizda giderler. beni ve zeynebi bir düsünce sarmis gidyordu. ama yapacak birsey yok, kocama diyemem hadi afrikaya gidelim diye. ama sanirim oraya gitmek zorundalar sirket icin yoksa orayi kim yönetecek kontrol edecekti..

zaman gecyordu misafirlerde gitmeleri gerekyordu. kocam aksam eve gelince fatma misafirler yarin gidecekler, ama sanirim bir hafta sonra bende gitmek zorundayim dedi. aslinda zorunda deyilim istifa eder baska firmaya gecerim dedi. nedenmis hayatim? böyle güzel bir firmayi nerde bulacaksin hem sen güzel bir mevkidesin. evet dogrudur ama seni yalniz birakmak istemiyorum dedi. oralari pek sevmedin galiba dedi. hayir canim cok sevdim dedim benide götürebilirsin sorun yok dedim. kocamin sevincini gözlerinden okuyordum. peki furkanla zeynep geleceklermi? evet ama biz gittikten bir hafta sonra gelecekler dedi. ben sevindim en azindan yalniz kalmayacam diye düsündüm. ben hemen ertesi gün hazirligimi yapmaya basladim bikiniler aldim güzel ic camasirlarda gecelikler güzel kiyafetler falan. zamani beklemeye basladim ama cok heyecanliydim. bir daha hic gitmeyecem sandim. bu arada zeyneple konustum oda cok sevinyordu. bir hafta zorda olsa gecmisti. benle kocam ucaga binip gittik. vardigimizda ordaki firmanin yari sahibi zengin bir adamdi bizi hava alanindan aldirmak icin bir araba yollamis. ben otele gideceyimizi sandim ama yanilmisim kocamada sormamistim. adam güzel kocaman bir ev yapmisti kendine havuzu vardi hizmetciler falan. anlasilan adam gercekten cok zengindi. biz varinca adam bizi gülerek karsiladi. iri yari biri sim siyahti. selamlasirken beni kucakladi yanagimdan öptü ben sebastyan dedi bende karsilik verdip memnun oldum dedim bende fatma. iceri buyur etti esyalarimizi orda calisanlar iceri getirdi ve bir odaya koydular.

önce bir dinlenin dedi bize az cok almancasi vardi en azindan ben onu anlayabilyordum. birseyler ikram etti daha sonra sizi evimi gezdiryim deyip kalktik. yanlis hatirlamiyorsam altta büyük bir salon vardi bar vardi barin vitrininde cok sayida deyisik ickilerde vardi. yemek odasida vardi icinde büyük bir masa kissacasi cok güzel dösenmisti. adam sauna bile yaptirmisti spor aletleride vardi egerki spor yapmak istesem. ben cok begendim arka tarafta havuz kocaman bir bahce vardi. evin etrafi yüksek duvarla cevriliydi. disardan kimseler göremezdi. ben gercekten hayran kamistim daha sonra yukariyi gösterdi özellikle misafirler icin 7 yatak odasi vardi. dus banyo yani hersey mevcut. ben hayranligimi gizleyemiyordum adam bana bakip beyendinizmi fatma hanim? evet dedim harika bir yer. tsk ederim dedi ve kendi evin gibi farzet dedi hic cekinme birsey istersen hizmetciler yanibasinda olacaklar dedi. tsk ederim dedim ama sanirim biz otele yerlesecez dedim. ne oteli burasi heppimize yeter dedi furkan beyde gelirse güzel bir aile ortami olur ögle deyilmi fastma hanim? haklisiniz dedim. bu arada beni adimla hitap ederseniz fatma hanim, memnun olurum dedi. peki dedim sebastyan.

biz etrafta dolastiktan sonra. ben üstümü deyistirmek icin izin istedim. cikip daha rahat birsey giyindim diz üstü bol bir cicekli bir etek üstte beyaz bir bulüz ama bulüzün altindaki sutyenim belli olyordu. sonra onlara katildim adam beni görünce harika görünyorsun fatma hanim dedi. tsk ederim sebastyan bey dedim. havuz basinda oturup birseyler icerken bir hizmetci gelip yemek hazir dedi. hadi fatma hanim buyrun yemege dedi. kocamla kalkip beraberce donatilmis masada oturduk otururken nezaketen olmaliki adam sandalyeyi cekti oturmam icin ben tsk ettim sonra kendisi karsimizda oturdu. sofrada yok yoktu hersey vardi masadaki bu yemekler inanin bana sayin okurlar 20 kisiye bile cok gelirdi. buyrun dedi. bizde yemege basladik adamin ellerine bakyorum kürek gibi elleri vardi kocaman. ben eminimki her bir eli benim memelerimden birini kaplar ki memelerim kücük deyil yani. 85E. acaba bu adamla sex yapmak nasil bir sey diye hayal etmeye basladim. adamin bakislari bana birseyler söylemek ister gibi yada yiyecek gibiydiler. ama ben aldiris etmiyordum beni sikmek isterse ben hazirim diye icimden gecyor. ama tabikide kendimi hemen teslim etmeyecem önce biraz naz yapmam gerektiyini düsünyorum. yoksa bir degeri kalmaz. sebastyan anlatyor duryor bizde bazen gülyoruz sonra biz birseyler anlatyoruz. bazen fikra bazende yasanmis seyler. öglece yemegi bitirdik. kalkip havuz basina gectik nerdeyse aksam olmustu. hizmetciler cesitli icecekler getirmislerdi bize istediyimizden ikram ettiler. kocamla sebastyan icki aldilar. ben meyve suyunda kaldim. sohbet koyulasmisti bazen hafif yel esyordu etegimin cok hafif olmasi esen yelden havalanyordu nerdeyse kilotuma kadar havalanyordu eteyim. ama umurumda deyildi sebastyan bakyordu ama orali bile deyildim.

ama sebastyanin kadinsiz kalmadigina eminim. mutlaka her gece baska bir kadinla sikisyordur diye düsündüm. yani gözü ve yarragi ammlara doymus gibi. sonra düsündümki ben beyazim acaba beni sikmek istiyormu? bunu zaman gösterecek egerki acelesi yoksa. bekleyip görecez bakalim. gec saatlere kadar oturduk isterseniz ve yorgunsaniz odaniza cekilebilirsiniz dedi. kocamin icki ictiyi icin gözleri yatacam diyordu. benim henüz uykum yoktu önümde güzel bir manzara vardi hafif esen yel insanin icine huzur veryordu bende bunu birakmak istemiyordum. sebastyan ben kocami yatirmaya gidyorum istersen sende git yat ben burda biraz daha oturacam cünkü bana huzur veryor dedim. sebastyan peki fatma hanim isterseniz size eslik edebilirim dedi. nasil istersen ama kalmak zorunda deyilsin dedim. tamam dedi siz kocanizi yatirin ben burda beklerim biraz sohbet ederiz dedi. kocami yataga götürdüm ve assagi indim sebastyan oturyordu daha beni bekliyordu sanirim. tekrar merhaba dedim oda merhaba fatma hanim dedi. bana biraz afrikayi anlatirmissiniz rica etsem? elbette dedi.

burda cok farkli insanlar var dedi. zengini ve fakiri birde cok fakiri var dedi. benim zenginliyim aileden kalma dedi. birde bu actigimiz firma sayesinde gelirim artti dedi. peki neden evlenmediniz? bilmem dedi böylesi daha iyi daha rahatim dedi. ama belki bir gün evlenebilirim dedi. ben beyaz bir kadinla evlenmeyi düsünyorum dedi. bengülümseyerek belki sana birini bulabilirim ne dersin? gülümseyerek olabilir ama sakin yanlis anlamayin dedi eherki senin gibi güzel, harika vücuda sahip ve ayni size benzeyen biri olursa hic düsünmeden evlenirim dedi. beni simartyorsun sebastyan. ben o kadar güzel deyilimki. sen benim gözümde o kadar güzelsin ki fatma hanim gözlerimi güzelliyinizden alamiyorum hic farketmedinmi? evet farkettim tsk ederim cok kibarsin sebastyan. ben tsk ederim dedi beni seninle sohbet etmeyi kabul ettiyin, layik gördüyün icin. aman sebastyan simdi kirilacam bu kadar nazik olmana gerek yok dedim biz sadece sohbet edyoruz dedim. gercekten beni cokmu begenyorsun? hemde nasil dedi. bende evli olmasaydim seninle evlenmeyi kabul ederdim. sasirdi bir anda dediklerime. tsk ederim fatma beni begendiyiniz icin. sana birse sorabilirmiyim sebastyan?

tabiki sorabilirsin her ne bilmek istiyorsan sor dedi. peki ama bu biraz özel hayatinla ilgili dedim. sorun yok cevabim varsa söylerim dedi. peki dedim. gencsin yakisiklisin zenginsin, hic kiz arkadasin yokmu senin? orasina girme dedi benim bir sürü kiz kadin arkadasim var sadece bir telefonla on kadin gelir hemde her yastan dedi. simdi anladim neden evlenmek istemediyine. fatma hanim ben dogrusunu söylemem gerekyorsa bana göre birini bulamadim dedi. peki ben sana yardimci olacam dedim. aslinda cok iyi olur dedi. esen yelden eteyim havalaninca sebastyanin gözleri bacaklarimda olyordu. benim neremi begendin? acik olursam üzülürmüssün fatma hanim? hayir kesinlikle üzülmem daha cok sevinirim inan dedim. peki dedi, mesela su anda esen yelden eteginizin havalanmasiyla görünen bacaklarina bayildim. yürürken kalcana bakmaya bayilyorum, göyüslerine, ve eminimki kusursuz vücudun var dedi. onu bilemem ama daha cocuk dogurmadim diye vücudum bozulmamis dedim. adam gülümseyerek memnun oldum dedi ama gercekten görmek isterim dedi. olur dedim yarin havuzda yüzerken beni izle dedim. sabirsizlanyorum dedi. bende dedim. fatma hanim senin bana sormak istediyin birsey varmi peki? neyle ilgili sebastyan? bilmem belki vücudumla ilgili, beni begenip begenmediyin belki dedi. anladim nereye varmak istiyorsun dedim. ama rahat ol ben seni cok begendim. ama bilmek istediyin baska birsey galiba deyilmi? evet dedi ama söylemek zorunda deyilsin. haklisin dedim yarin belki sende sortla yüzersen benimde merakim gider dedim. adam gülümsedi. demek anladin dedi. evet anladim dedim. ben en iyisi yataga gidyim yoksa sohbetimiz farkli yerlere gelecek dedim. adam gülümseyerek kimin umurunda dedi, benim hosuma gidyor dedi senin gibi muhtesem kadinla derin sohbet etmek bana zevk veryor dedi. beni simartyorsun sebastyan. simartilmaya layik bir kadinsin fatma hanim. tsk ederim sende cok iyisin vede kibarsin. ben kalktim ve odama gittim ama giderken sebastyanin yanagindan öpmek istedim o dudaklarini cevirdi ve beni öptü. benim beynimde simsekler cakti bir anda kendimi cektim ve yataga gittim. bir saga bir sola kivrandim durdum nerdeye kalkip adamin koynuna girecektim kendimi zor tuttum. ama sonunda uyumusum. sabah gec kalktim.

assagi indiyimde kahvalti hazirdi. sebastyanla kocam sirkete gitmislerdi. ben yalniz kalmistim hizmetciler dilimi bilmiyordu bende onlarinkini. ama isaretle halledyordum. kahvaltimi yaptiktan sonra biraz suya gireyim dedim. bikinimi giydim tanga tipi deyildi önden ammimi kapliyor sekilde arkadan kalcamin yarisini kapliyordu. üst keza fazla büyük deyildi memelerimin yarisi aciktaydi. suya girdim biraz yüzdüm daha sonra ordaki sezlona uzandim. uyumusum bir anda bir baktimki biri bana seslenyordu. kocamla sebastyan gelmislerdi. fatma hayatim diyordu kocam. ben oturdum biz geldik dediler. iyi hos geldiniz dedim. hadi soyununda suya girin dedim. kocam iceri girip sortunu giydi sebastyanda giyinip geldiler, gözüm hemen sortundaki kabarikliga gitti buda nedir böyle dedim kendi kendime. sanki bana göstermek icin her seyi yapyordu. kocam suya atladi. ben numaradan hayatim gelip bana krem sürermissin lutfen? biraz bekle dedi biraz yüyüm sonra yaparim dedi. aslinda benim amacaim baskaydi sebastyan suya girmemisti daha yanima gelip ben sürebilirim dedi egerki bir mahsuru yoksa? olur dedim ama önce kocama söyleyeyim dedim. hayatim istersen sen keyfine bak sebastyan sürebilir dedim. tamam dedi. hadi sebastyan basla bakalim.

krem sürerken nasil dedim vücudumu begendinmi sebastyan? evet gercekten dediyim gibi kusursuz dedi. peki sen fatma merakini giderdinmi? evet dedim giderdim vede hayran kaldim. iste buna cok sevindim dedi. ummarim arzulamissin dedi. ben sustum. fatma hanim cevabini alamadim. ne sormustunki? ummarim hayran kaldigin seyi arzuladin demek istedim dedi. yani simdi cevapmi bekliyorsun? evet egerki sakincasi yoksa dedi. evet arzuladim hosuna gittimi? tabikide gitti dedi. güzel dedim mutlu oldum. adam kremlemeye devam etti ögle bir kremliyorki benim her tarafim gevsemisti. ammimin suyu akyordu. yukardan basladi taa ayaklarimin alt kismina kadar sürdü. istersen dön birde önden krem süryüm dedi. ben hemen döndüm. basladi kremlemeye boynumdan assagi dogru yavasca yapyordu memelerimin uc kisimlari dahil bikinini altindan kremledi göbeyime ve yavasca bacaklarima ama ammima dokunmadan edemedi hosuma gitmiyor deyil tabiki. ama kocam görürse ne der acaba diye düsünyordum. ama kimin umurundaydi bu ani yasamak bile bana inanilmaz zevk veryordu.

sebatsyan bitirmisti oda suya girdi kocamla yüzdüler sudan cikarken ona bakacagimi bilyordu suyun azizliyi diyelim sort üstüne yapismisti yarragi daha cok belirgindi. ama kocaman bir seydi hele birde ögle bir mantari varki inanilmaz gözlerimi alamadim. bana sinsice bakyordu vede gülümsüyordu. kocam yanima gelip hayatim hadi giyinelim dedi birazdan yemek yiyecez dedi. ben kalkip dusumu aldiktan sonra üstümü deyistirdim. afrika sicak ülke oldugundan bedeni fazla kaplayan giysilerden almamistim. zaten ben otelde kalacagimizi bilyordum bu yüzden ögle kiyafetler aldim. nasil olsa yalniz kalacaktim otelde diye. cok kissa bir sort giydim ama kalcalarimin yarisi disardaydi. birde cok mini bir Tschort giydim memelerim egilsem alltan disari firlardi. kocam beni görünce bu nedir fatma dedi. ne olacak hayatim burda kalacagimi bilmiyordum dedim. az önce bikiniyle uzanmistim birsey demedin ama simdi diyorsun. fatma yanlis anlama adama ayip olur dedi. olmaz birak onunda gözleri bayram etsin biraz eminim bikmistir siyah ten görmekten birazda beyaz ten görsün dedim. kocam güldü haklisin dedi.

assagi indiyimizde sebastyan bana yiyecek gibi bakyordu. oturduk sofra gene donatilmisti. ikisi icki icyorlardi, ben sadece meyve suyu. yemegimizi yedikten sonra kalkip yine disarda havuzun basinda oturduk ama ikisi icmeye devam edyorlardi. sohbet koyulasmisti. sebastyan isterseniz yarin bir yere gidip eglenelim ne dersiniz? iyi olur dedim birazda baska seyler görelim dedim. kocamda olur dedi ama nereye diye sordu burda pek fazla bir sey yok dedi. sebastyan sen ögle san sizi ögle bir yere götürecemki hayran kalacaksiniz dedi. iyi dedik meraktan catlayacam yoksa. bir kac saat oturup sohbet ettikten sonra kocam hadi fatma yataga gidelim cok uykum var dedi. olur tabiki ickiyi fazla icersen. yataga gectik benim uykum yoktu havuz basinda uyumustum bayagi. kivranyordum böyle bir saga bir sola ama uyku tutmuyordu. en iyisi assagi inip havanin güzelliyinden faydalanyim dedim yataktan kalktim ve oldugum gibi assagi indim. oldugum gibi derken altimda tangayla üstümde seffaf bir gecelik vardi. indim ve bir sandalyeye oturdum. gecenin sesizliyinde inleme sesleri duymaya basladim. nerden geldiyini merak ettim dogrusu en alttaki odalardan yani hizmetcilerin odalarindan gelyordu. sessizce gidip pencere acik haldeydi. iceri baktigimda bir erkek bir kadininbacaklarini omuzuna almis sikyordu kadin fena inliyordu öglece izledim izlerkende ammim fena islanmisti tangamin kenarindan kendimi parmaklamaya basladim. adam fena sikyordu kadini. izlerken ben bosaldim. daha sonra birakip sandalyeye gidip oturdum. uzanmis gözlerim kapali bir sekilde temiz havayi solarken birden bir el omuzuma dokundu. ürktüm. bir baktimki sebastyan gelmisti. hayrola fatma dedi. hic dedim uyku tutmadi biraz burda oturyum dedim. bana söyleseydin bende gelirdim dedi. söylememe gerek yok dedim geldin iste. ikimizde güldük. evet dedi iyiki gelmisim dedi. yoksa bu manzarayi kacirirdim dedi. ne manzarasi diye sordum sendeki manzara fatma hanim. haa iyi o zaman gözlerin bayram etsin daha bitirmeden dudaklarima ögle bir yapistiki ben iteklemeye calistim ama nafile beceremedim adam cok güclü. ama bende istiyordum isin acikcasi. kendimi birakip karsilik vermeye basladim. beni ögle bir öpyorki unutulmaz derecede. yaklasik 15 dakika öpüstük benim her yanimi oksadiktan sonra beni kucakladigi gibi yatak odasina götürdü. sanki bilyordu olacaklari beni yataga atip tangami soydu agzini ammima yapistirip akan sivilari yuttu hala somuryordu ammimi kurutmustu ama ben o kadar cok zevk alyordumki sivi üretmekte zorluk cekmisordum. ammimi yiyecek gibi öpyor yaliyor cikan sivilari yutyordu. ben basindan tutmus daha cok bastiryordum. o kadar uzun süre yalayip somurduku beni defalarca orgazma getirdi. bosaldikca bosalyordum. ama yetmiyordu daha cok istiyordum. sonra ammimi birakip sortunu soydu iste dedi merak ettiyin ve arzuladigin sey dedi. adamdaki yarrak deyildi sanki essek yarragi gibi. kalincaydi ve birazda uzun. agzima sigmadigindan etrafini yalamakla yetinyordum. dassaklarina kadar yaliyordum. fena sertlesmisti özellikle mantari büyüktü ama kabukluydu bu bana ayrica zevk veryordu. güzelce yalamistim daha sonra memelerimin arasina koydum oda git gel yapmaya basladi. bir kac dakika sürdü, daha sonra üstüme geldi bacaklarimi iyice ayirdiktan sonra yarragina ve ammima tükrük sürdü sonra yavasca sokmaya basladi. ama cok yavasca. hepsini sokmasi bir kac dakikasini almisti. ama en sonunda hepsini soktu basladi yavasca gidip gelmeye zamanla hizlandi tabiki ama yinede bizim erkeklere göre cok yavas. bana inanilmaz zevk veryordu bosalmalarim artyordu. inlemelerim o kadar cok cikyorduki kocamin duyacagindan korkyordum. ama duyamazdi cünkü sebastyanin odasi farkli yerdeydi. beni he sekilde sikti her pozisyonda ama doyamiyordum nerdeyse 45 dakika sürdü sikmesi en sonunda beni sirtüstü yatirdi oda üstüme abandi beni sardi dudaklarima yapisti koca dilini agzima soktu hem pompaliyordu hemde diliyle agzimi sikyordu buda benim en sevdiyim pozisyondu. adam bosalmak üzereydi yarragini ammimdan cikardi agzima getirdi ben agzimi actim oda 31 ceker gibi yapti ve agzimi doldurdu o kadar bosaldiki yutmakla yetisemiyordum cogu üstüme akti cokta yutmustum zaten. daha sonra dusumuzu aldik oturup konustuk. keske senin gibi bir karim olsaydi diyordu durmadan. bende iltifat olsun diye aynisini söylüyordum. ama isin gerceyi gercekten isterdim.

ben gidyim dedim kocam kalkip beni görmesse yanariz dedim. giderken öpüstük sakin burda kalmasin dedi seni cok istiyorum dedi. bende seni istiyorum dedim sonra cikip gittim. odama gecip misil misil uyudum. bedenen ve ruhen rahatlamistim. kocam horluyordu dünyadan haberi yok. herneyse ertesi gün kalktigimda yine ayni seyler kahvalti havuz derken bizimkiler gelmislerdi. yemekten sonra güzel bir seyler giyindik ve bizi götüreceyi yere gittik. büyük bir otel en üst katinda disco gibi bir yer vardi. görünce sasirmistim dogrusu afrika gibi bir yerde böylesine muhtesem bir yer. halbuki biz afrikayi sefil fakir insanlarla oldugunu bilyoruz ama dogru deyildi bir cok medeni insan vardi. hatta modern insanlar giyimleri davranislari ben saskindim dogrusu. koca bir yer geldiyimiz kadinlarin giyimleri bir cogu sexy giyinmisti herkes samimiydi. dans edenlerde ögle. biz sebastyanin daha önce rezervasyon yaptigi masaya gecip oturduk. ickilerimizi ismarladik ben likör aldim erkekler whisky aldilar. bir adam geldi beni dansa kaldirmak istedi ben bizimkilere baktim sebastyan kaffasiyla olur dedi yani korkma. kocamda tamam dedi. ben kalktim adamla dans ederken sanki adam kendini bana sürterek dans edyordu etrafima bakyorum herkes ayni sekilde dans edyordu bende omursamadim devam ettim bir önden bir arkadan bana yapisip sürtünyordu. ama adamin önünde bir seylerin sertlestiyini hissedebilyordum.

hosuma gidyordu erkekleri tahrik etmek. yarim saat kadar danstan sonra ben oturmak icin izin istedim ve gidip oturdum. nasildi diye sordular. ben iyi dedim farkli dans edyorlar dedim. sebastyan güldü evet haklisin burda farkli dans edilir dedi. daha baska yerleri görseniz sasarsiniz dedi. nasil yani? pistte dans edyorlar ve yavasca bir birlerini soyuyorlar ve daha sonrada dans ederken sevisyorlar sonrada sex yapyorlar dedi. ben sasirmis gibi yaptim cünkü daha önce hemen hemen anlattigi seyden görmüstüm ve yasamistim. dogrusu merak ettim dedim. isterseniz götürebilirim dedi. ama egerki bir seni dans etmek icin kaldirirsa gidip dans etmek zorundasin ve sonrasini bilemem dedi. ne demk yani? bir bakarsin kendini kaptirmissin ve adamla veya bir kac kisiyle sex yaparsin dedi. kocama baktim, bana gülümseyerek ne o gitmek istermissin diye sorunca, ben saskin kaldim. bunu senmi bana soryorsun dedim. evet dedi. peki gitmek isterim desem götürecekmissin ve bana olacaklari izleyecekmissin yani? egerki sende istersen canim dedi. tamam o zaman simdiden baslayayim dedim. nasil yani dedi. görmedinmi az önce ne oldugunu ben dans ederken adam beni resmen elbiselerin üstünden sikmeye calisti. gördüm hayatim. ben sana bir sey diyecem dedi. hah söyle bakalim.

egerki sen zevk alyorsan ne istersen yap dedi. benden cekinme dedi. ben afalladim. sen ne demek istiyorsun? yani ben baska biriyle yataga girsem sen rahatsiz olmazmissin? bunami deyinmek istiyorsun? hayir canim o kal. demek istediyim, mesela biz eglence yerindeyiz deyilmi? tamam biz buraya eglenmeye geldik. sonuclarinada katlanmak zorundayiz egerki egleneceksek ögle deyilmi? ama sen kalk durup dururken baska bir erkekle yataga gec olmaz dedi. tamam anladim canim iyi izah ettin dogrusu tsk ederim, bu arada ben iki likör daha ictim basim biraz hos olmus gibi. piste bakyorum kimi iki erkek bir kadini ortalarina almis sürtüne sürtüne dans edyorlar. kalkip bende dans edyim dedim. kiminle diye kocam sordu. tek basima mutlaka birileri bana katilir dedim. iyi dedi git. kalkp dans pistine gittim ve kendimce dans edyordum biri geldi benimle dans etmeye basladi biri daha geldi iki kisi oldular biri önden biri arkadan beni sikistirmislar tost gibi dans edyorduk. serlesmis yarraklari önden arkadan hissedebilyordum ikiside elleriyle assagdan yukari kadar bedenimi oksuyorlardi. ben kendimi kaptirmistim. dans ederek beni bir yere sürüklüyorlardi ben hic farkina varmiyordum bir anda kendimi pistin disinda gördüm. daha sonra baska bir kapidan iceri soktular müzik kisik gelmeye basladi ben etrafima baktim birileri sikisyordu. beni sürükleyen erkeklerde soymaya basladilar ben izin vermedim zar zor kurtuldum ve masaya döndüm. sebastyan basima az kalsin birseyler gelecekti dedim. ne gibi? dans ettiyim iki kisi beni becermek istediler dedim. gülümsedi. burda normal dedi kimse zorla bir sey yapmaz. rahat ol dedi.

ben hos olmustum aslinda her ücümüzde. tamam dedi yarin baska yere gidelimmi size bahsettiyim yere? kocam olur dedi. bende tamam gidelim dedim. peki yarin hazirlanin dedi. orasi burasi gibi deyil ama dedi size anlattigim gibi sonra oraya herkesin girmesi yasaktir sadece özel insanlar girer dedi. peki dedim oraya farkli seyler giyinmek zorundamiyiz? sexy seyler giyersen fatma hanim iyi olur. nedenmis su anda sexy deyilmiyim yani? elbette sexysin dedi. tamam dedim elimden geldiyince sexy giyinirim dedim. iyi gec oldu isterseniz kalkalim ne dersiniz? ben biraz daha kalmak istiyorum dedim. tamam sorun yok o zaman dedi. isterseniz sabaha kadar kalabiliriz burda dedi. iyi dedim kocama hadi hayatim gel benimle dans et dedim. kocam bu dansi ben beceremem dedi. sebastyan sen gel dedim. olur dedi.
dans pistine gidip dans etmeye basladik sebastyan la ben hos oldugumuzdan hic bir seyi omursamiyorduk. beni sardi sikica ve bana sürünerek dans etmeye basladi bende eslik edyordum daha sonra kendimi tutamayip dudaklarina yapistim. oda eslik etmeye basladi. beni hem öpyor hem oksuyor hemde sürtünyordu. harika bir dans stili bu. dudaklarimiz ayrilinca kocamin tarafina baktim yaninda güzel bir hatun vardi. rahatlamistim. oda alsin zevkini diye düsündüm. ben sebastyanla öpüsmeye devam ettim.

sebastyan, bu gece bei sikecekmissin? egerki istersen fatma hanim dedi. evet cok istiyorum. sana bir soru soracam dedim. sor fatma hanim. yarin bizi götüreceyin yerde beni sikerlerse sen ne yaparsin? hic birsey dedi. neden? kiskanmazmissin? hayir dedi bu tür yerlere giden her kadin sikilmeden dönmez bir cok erkekte karisiyla gidyor orya dedi. peki bana kizmasmissin? hayir hayatim dedi sen rahatina bak keyfini cikar zevkini al beni düsünme. sen benim karim deyilsin istediyini yapmakla özgür bir kadinsin dedi. ve egerki sen benim karim olsan dahi seni yinede bu tür yerlere götürürdüm tabiki kendi isteyinle dedi. iste simdi oldu dedim. tsk ederim askim dedim.dudagina bir öpücük kondurdum. sonra masaya gecip oturduk. kocama kim bu kadin diye sordum. öglesine gelip yanima oturdu dedi. birsey yapsaydin dedim. aslinda od bunu teklif etti ama ben evliyim dedim. yuh sana be adam bunuda kacirirsan yaziklar olsun sana. galiba sen sarhos oldun ne dediyini bilmiyorsun dedi. hayir canim sarhos deyil hosum sadece ve ne dediyimi bilyorum. cabuk kadinin arkasina git getir yataginda görmek istiyorum dedim. peki sen ne yapacaksin? bende sebastyanla havuz basinda oturup sohbet ederiz deyilmi sebastyan? evet fatma hanim dedi.

ama hayatim oistte pek samimiydiniz gördüyüm kadariyla. hayatim sen demedinmi eglence yerlerinde hersey serbest diye? evet dogrudur. tamam iste. hadi simdi kariyi getir gidelim dedim. kocam kalkip kadini getirdi ve eve gittik. önce havuz basind oturduk birseyler ictikten sonra hadi al kariyi git sik canim benim. gülümseyerek kalkti kadini elinden tutup odaya gectiler bende sebastyanla güzel bir sex yaptik beni dün gibi sikti harikaydi, kocamda zenci kadini becermisti. ertesi gün kocam kalkmisti beni ariyor ama bulamiyordu. en son sebastyanin odasina bakti ikimizide ciplak halde görünce sasirmamisti dogrusu. bir seyler sezmisti zaten. bizi kaldirdi. ne oldu hayatim dedim. hic birsey dedi. sen sebastyanla sikistinmi? evet dedim sarhostum ne yaptigimi bilmiyordum dedim. tamam sorun yok dedi. bende zenci kadini becerdim dedi. yani simdi bana kizmadinmi sen? hayir canim kizmadim dedi. iyi o zaman sevindim ama bir daha olmaz dedim merak etme. hayatim bir veya on veya yüz defa yapmissin ne farkederki. zevk aldinmi? evet hemde cok dedim. pismanmissin? hayir kesinlikle dedim. o zaman sorun yok dedi. ne zaman istersen sebastyanla sikisebilirsin dedi. bence bir sorun yok dedi. aslinda ben sizi takip edyordum ve aranizda bir seylerin oldugunu farkettim. ama dediyim gibi böyle devam etsin seni cok sevyorum hayattanda zevk almani istiyorum dedi. bende seni cok sevyorum canim ve bana serbestli verdiyin icin,

simdilikte bu kadar. yarin ne mi oldu? okursaniz bileceksiniz. cok heyecanli seyler oldu. okumaya devam edin

FATMA
05-06-2024, at 10:31 PM
Alıntı
Reply




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
seks filmi izle etimesgut escort izmir escort izmir escort izmir escort rus escort keçiören escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort sincan escort dikmen escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bahis siteleri