Adult Stories Forum

Go Back   Adult Stories Forum Adult Hikayeler Evli Hikayeleri
Register FAQ Calendar Today's Posts Search

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
DurumOffline
fatma's Avatar
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Afrika macerasi 3

 
Post #1


merhaba sayin okurlar sizleri cok beklettiyim icin üzgünüm ummarim yasadigim hikayenin ücüncü kismini sabirsizlikla beklediniz.

yasamis oldugum hikayenin ücüncü kismina gecyorum.

almanyada hayatimiza geri döndük. ama zaman gecyordu ve benle zeynep sürekli görüsyor afrikadan söz edyorduk. kissacasi özlemistik birdaha ne zaman böyle bir seyi yasayabiliriz acaba diye bir birimize soryorduk. kocalarimizin yarraklari bizi tatmin etmiyordu artik. sikistiyimiz zenciler rüyalarima bile giryordu ama yapacak birsey yok. tek umudumuz kocalarimizi tekrar afrikaya yollamalariydi. bir aksam zeyneple kocasi beraberce yemege ciktik. güzel bir aksamdi konusurken konu afrikadan oldu. sikistiyimiz haric herseyi anlatyorduk. onlarda bizden gizlediklerini adim gibi bilyordum ama umurumda deyildi. ben kocama laf olsun diye tekrar ne zaman gideriz diye sordum. kocam bana bakti hayatim ilk basta gitmek istemedin ve simdi ne zaman gidebiliriz diye soryorsun? sadece sordum canim benim. sonra hosuma gitti oralari cok begendim. farkli seyler görmek gibi yani dedim.

kocam bombayi patlatti birden. fatma dedi yakinda afrikada kurdugumuz firmadan bir kac kisi egitim icin gelecekler ve sanirim bizde daha sonra oraya gidebilecez egitimlerini devam ettirmek icin dedi. benim icim ciz etti zeynebe baktim sirityordu. iyi güzel dedim. peki ne zaman gelirler? sanirim önümüzdeki ay gelirler vize islemlerini yaptiktan sonra dedi. iyi desenize misafirlerimiz olacak. kocam hayir canim otelde kalacaklar zaten en fazla bir ay kalacaklar dedi. benim icim kipir kipir olmustu dogrusu. aksam yemegi sohbet bitmisti. biraz daha oturup daha sonra kalkip herkes evine gitti. üstümüzü deyistirip yataga gectik. kocam birden bana dönüp fatma dedi. efendim canim dedim. yahu zeynep in kalcasi bir harikaymis dedi. ben aniden basimi kaldirdim ve kocama bakip sen ne diyorsun? kizma dedi sadece söylemek istedim dedi. hayir canim söylemek deyil sen zeynebi arzuluyorsun deyilmi? hayir falan gevelemeye baslayinca. baklayi agzindan cikardi. aslinda evet canim cekmiyor deyil dedi. hadi hadi bakalim devam et dedim cikar agzindaki baklayi.

tamam dedi. bilyorsunuz zaten siz kadinlar nasil bir birinizle konusyorsaniz biz erkeklerde aynisini konusuruz dedi.. nereye varacagini merak edyorum dogrusu dedim. cekinmeden gevelemeden direk olarak söylermissin canim? tamam dedi furkan seninle bende zeyneple sex yapmak istiyoruz dedi. hah söyle direk olarak söyle. peki bizim yapmak isteyip isteyemeyeceyimizi bilmiyormussunuz? bilyoruz ben sadece sordum olursa iyi olur olmassa olmaz dedi. bir düsüneyim dedim. birde zeyneple konusayim sadece ben karar verecek durumda deyilim. istek ve arzu gerekir bu tür hassas olaylara vede gizlilik dedim. haklisin fatma siz düsünün. daha sonra yattik. ertesi gün kalkip zeynep i aradim biraz sohbetten sonra bir yerde bulusup kahve icmek icin sordum oda olur dedi. bir yerde bulustuk sakin bir yerdi. sohbet esnasinda konu sex oldu. zeynep sen bunu bilyormuydun? neyi fatma? kocanin benimle sex yapmak istemesini? hayir nerden cikardin? kocamla gecen diyalogu anlattim oda sasirmisti. demek ögle ha? vay hinzirlar dedi. peki sen ne diyorsun diye sordu. ben ikimizin adina karar veremem dedim. bana kalsa olur aslinda dedim ama hemen olmasin biraz daha bekleyelim. gelecek misafirleri bekleyelim en iyisi daha sonra karar veririz. birak kocalarimiz bizleri daha cok arzulasinlar. haklisin fatma dedi.

böylece hemen karar vermedik kocam sordugunda. daha konusmadik deyip gecistiryordum. zaman akip gecyordu. nihayet misafirler gelmisti. 4 erkekle 2 genc kadin. kocamla furkan onlari bir otele yerlestirip aksam yemegi icin bir restaurantta rezervasyon yapmisti. birde sirketten iki alman daha katilmisti.
beraberce yemegimizi yedik almanca bilmediklerinden aralarinda biri tercümanlik yapyordu kirik almancasiyla. gülüp eglendikten sonra özel bir minibüsle otellerine götürüldüler. bizde evimizin yolunu tuttuk. bir kac gün sonra kocam bana bir kismini evimize davet edelimmi diye sordu. aslinda evimiz müsait oldugundan olur canim dedim kissaca ben dünden raziydim. istersen hepsini davet edebilirsin evimiz müsait zaten dedim. öglemi diyorsun? evet ne olacak zaten burda kalacak deyiller yemek yeriz egleniriz sonrada giderler dedim. haklisin dedi. o zaman hafta sonu icin pilan yapalim dedi. ben sevinmistim ama etkilemek icin ne gibi seyler giyecegimi düsünyordum. erkekler iriyari kadinlarda güzeldi. beni ilgilendiren erkeklerdi kocaman yarraklariydi. ama isteklerime erisebilecekmiydim acaba? bekleyip görecez seytani pilanlar yapmam lazim diye düsündüm.

büyük bir salonumuz var bizim zeyneple furkanda geleceklerdi. cumartesi sabahtan zeyneple yemek hazirlamaya basladik hazirlarkende zencilerden konusyorduk baska konu yokmus gibi. ikimizde sevinmistik. aksama dogru hersey hazirdi. kocamla furkan misafirleri getirmislerdi. bu arada ben dekolte giysilerle zeynepte ayni masaya oturduk. kocam rakilari masaya getirip ikram etti. erkeklerin gözleri benimle zeynebin üzerindeydi. bizi fena süzyorlardi. bizimde hosumuza gitmiyor deyildi tam aksine sanki ammimizdan sular akyordu. yemek fasli bitmisti rakidan olacak sanirim zencilerin dilleri sürcmeye baslamisti. ama gayet rahat davranmaya baslamislardi. masayi kaldirip herkes bir yere gecip oturdu kocam yanimda zeyneple kocasi yan yana oturmus zencilerde karisik halde karsimda iki zenci oturmus beni süzyordu özellikle kissa etegimin verdiyi görüntüyle birde bacaklarimi bilerek ayirmamla güzel bir görüntü sergiliyordum. zeynep bana bakip kendiside caktirmadan ayni seyleri yapyordu. adamlarin önlerine bakyordum hareketlenmeleri görebilyordum. ben biraz daha cesaretlenip bacaklarimi biraz daha ayiryordum. gözlerini bacak aramdan ayiramiyorlardi. kocam durumu faredince fatma hayatim istersen bacaklarini ayirma bu kadar yoksa adamlar kalkip seni sikecekler dedi.

kulagina yanasip ama sen beni arkadasina siktireceksin deyilmi canim? sende güzel kadinlarin bacaklarina bakyorsun deyilmi? cevap veremez hale geldi. moralimi bozmustu ama ben bozuntuya vermedim. daha sonra kalkip lavaboya gittim kilotumu soydum ve tekrar yerime oturdum. hafiften bacaklarimi ayirdim. az killi ammimi görebilecekleri kadar ayirmistim. adamlarin gözleri bir anda ögle bir acildiki önlerindeki kabariklikta bir anda cadir olmustu. zeynep bana bakip gülümsüyordu. o gece heyecanliydi zencileri iyice azdirmistik. daha sonra kalkip kocam onlari otellerine götürdü furkanla beraber. zeyneple yalniz kaldik. sen ne yaptin böyle fatma adamlarin önleri bir anda cadir kurdu? hic birsey dedim sadece kilotumu soydum. adamlarin iyi vakit gecirmelerini sagladim. harikasin dedi. ben sadece bacaklarimi ayirdim dedi ama yinede gözlerini bacaklarimin arasindan alamadilar. bunlarin hangi otelde kaldiklarini ögrenmemiz lazim. pantalonlarinin icindeki cevheri görmemiz lazim zeynep. haklisin fatma ama nasil olacak bu is? bilmiyorum sanirim burdaki bütün otelleri arayip sormamiz gerekecek dedim. kocalarimiz geldiler saat bayagida gec olmustu. zeyneple kocasi gittiler bizde üstümüzü deyistirip yataga gectik.

kocam bir hos olmustu zaten. dilide cözülmüs olacakki fatma hayatim o nedir böyle? ne nedir canim? adamlari fena azdirdin. olabilir dedim taa afrikadan buraya gelmisler gözleri bayram etsin diye düsündüm dedim. hayatim onlardaki yarrak seni perisan eder dedi. öglemi? sen nerden bilyorsun peki. filimlerde görmüyormussun fatma? onlar kamerayla oynuyorlar ondan dolayi büyük görünyor sanirim dedim. hayir canim gercekten cok büyük görmedinmi kabarikligi azdirdigin zaman? dikkat etmedim dedim. hadi yatalim artik fena uykum var dedi. uyuduk ertesi gün pazar oldugundan biraz fazladan yattik. uyaninca kahvaltimizi yaparken kocam bana fatma misafirlerle ilgilenmemiz lazim ama istersen sen evde kalabilirsin dedi. nereye gideceksinizki? etrafi dolastiracaz bir göl kenarina gidip birseyler yiyip icecez dedi. iyi dedim bende gelyim o zaman. olur dedi nasil istersen. kahvaltidan sonra üstüme daracik bir tayt giydim belden assagidaki bütün hatlari gösteren cinsten. zeynep benden daha cok hosuna gitmis olacakki güzel bacaklarini sergilemek icin mini etekle gelmisti. gidip zencileri otellerinden aldik bu sayede otelide ögrenmis olduk. kadinlar koca kalcalariyla daracik pantalonlarla cikmislardi erkeklerde normal spor giyinmislerdi.

bir göl kenarina gittik bir kac birahane vardi acik olan. arabalari parkedip indik beni gören zenciler agizlarinin sulari akyordu. benimde cok hosuma gidyordu. etrafta biraz dolastik bir cok kisi günesin altinda uzanmis güneslenyorlardi. daha derine gidince bir kac kisinin ciplak olduklarini gördük. daha sonra bir yerde oturup kimi bira icmeye basladi kimimizde mesrubat. karsilikli olarak bir masada oturmustuk. karsimda oturan zenciler bana bakinca gözleri parliyordu. ben caktirmadan ayagimin taragiyla adamlarin ayaklarini oksuyordum. adamlar sasirmislardi ama hoslarina gitmisti gülümsüyorlardi. hatta bazen daha ileri giderek ayagimi yukari dogru kaldirip nerdeyse dizlerine kadar uzanmis muhtesem yarragina deydiryordum adam kendini masaya daha cok cekyor maksat kimse görmesin ve benim daha cok ileri gitmemi itiyordu. yarragi odun olmustu cok sertlesmisti ayagimda hissedebilyordum. harika bir seydi bu. kocamin yanimda oturup farketmemesi bana ayri bir heyecan veryordu. sakli seyler her zaman caziptir derler iste bu cok dogru bir laftir. heyecanim daha cok artyordu o masadan kalkmak istemiyordum. kocamin karsisinda zenci genc kadin oturmustu kocamda kur yapyordu kendince ama kadinlarin anlamamasi kötüydü. aslinda erkeklerde ögle. ben bunlarla sex yapmak istesem nasil olacakti diye düsünmeye baslamistim. oysa zenciler dünden razi ellerinden gelse beni oracikta sikerlerdi eminim.

zaman gecyordu cabucak günes batmak üzereyken kalktik adama baktim yarragi bayagi belirgin bir sekilde görünyordu. ben ona bakip gülümsememle oda bana gülümsedi. güzel zaman gecirdikten sonra vede saat daha erken diye misafirlerle evimize gittik zeyneplerde geldiler. iceri girip kocam aksam yemegini ismarladi beraberce yedikten sonra oturup sohbet ettik tercüman vasitasiyla. gülüp eglendik ertesi gün is var diye adamlari otellerine biraktik. ertesi gün sabah kocam beni ariyordu. hayrola diye icimden ne oldu acaba? ne oldu hayatim? fatma hayatim furkanla iki günlüyüne ispanyaya gidecez isimizi halledip gelecez sen zeyneple kal istersen veya zeynep sana gelsin. misafirlerle ilgilenirseniz sevinirim dedi. nasil ilgilenecem canim dillerini bilmiyorumki. sen yaparsin dedi sana güvenyorum. hadi ucagimiz birazdan kalkacak seni ararim deyip kapatti. hemen zeynep i arayip ne oldu diye sordugumda kocamin bana dediklerinin aynisini söyledi. iyi bir yandan sevinmistim ama bir yandan icimde kötü bir his vardi. acaba kocalarimiz bizi sinamakmi istediler? yoksa bize meydani bosmu birakmak istediler? bekleyip görecez. egerki böyle ise bende ne yapacagimi bilirim. zeynep hazirlan bu aksam bizdesin dedim. neden diye sordugunda. kizim zencilerle sex yapmak istemiyormussun? evet istiyorum tabiki dedi. o zaman güzel kiyafetle gel yanima. olur deyip kapatti. ses tonu bile titriyordu zeynebin heyecandan. aksam üzeri adamlari otellerinden alip eve getirdik. yemegi disardan ismarladik yedikten sonra oturup tercüman araciligiyla sohbet edyorduk. ben kocamin olmayisi daha bir davetkar seyler giyinmistim zeynepte benden beterdi.

erkekler yemek yerine bizimle daha cok ilgilenyorlardi. ben tercümana sordum neden bize yiyecek gibi bakyorlar diye. oda aktardi. cevap söyle geldi. sizin gibi bir karimizin olmasini cok isteriz dediler. hem cok güzelsiniz hemde sexi. ben tsk ettim. sizlerde cok yakisiklisiniz dedim. yemekten sonra masadan kalkip koltuklara oturduk birden erkeklerden biri yanima oturdu hemde cok bitisik bir sekilde. kocamin olmayisi onu cesaretlendirmisti birde benim kiyafetlerimden onlarla sex yapma isteyimin olusundan sanirim zeynebin yaninada biri oturdu. kadinlar bize bakip gülümsüyorlardi. tercümana sordum bu iki güzel kadinlarla bir akrabaliklari varmi diye. oda evet dedi biz ayni aileden gelmisiz dedi. böyle konusurken yanimdaki adamin eli bacaklarimin üzerinden gezinmeye basladi. ben zeynebe baktim oda aynisini yasiyordu. ama bozuntuya vermedim. bir anda eyilip boynumdan öptü bir anda tüylerim diken diken oluverdi vede ammimin suyunun aktigini farkettim. benim karsi cikmadigimi anlayinca birdaha yapti ve bir daha. daha sonra uzun süre öpmeye basladi ammimin cesme gibi akmasi koltugun islanmasina neden olmustu. ben kendimi birakmistim. adam daha cok cesaretlenip boynumdan öperken parmaklarini kilotumun kenarindan gecirip vicik vicik olmus ammimin icine sokyordu. nerdeyse zevkten kendimden gecyordum. bu nasil birseydi böyle.

kendimi toparlayarak ayaga kalktim tercümana herkesin önünde olmaz dedim hadi sizi otelinize birakalim dedim. tercümanda bana bunlar gayet normaldir dedi devam edebilirsiniz kimse rahatsiz olmaz dedi. o zaman odama gecyim deyip adami elinden tutup yataga götürdüm. hemen kemerini cözdüm pantalonunu indirdim sortunuda yarragini cok merak edyordum ama birden önümde duryordu dokunmaya kiyamiyordum o kadar güzeldiki dokunsam kirilacak gibi sanyordum kiyamiyordum. adam beni kaldirip yataga atti üstümdekileri yavasca soyduktan sonra agzini ammima yapistirip yalamaya basladi ve ögle bir yaliyorduki inanilmazdi ammimdan akan suyu kurutamiyordu yuttugundan cok daha fazlasi akyordu. adam yetisemiyordu akan siviya. koca dilini ammimin icine sokup cikarmasi ben defalarca bosaltyordu. muhtesem bir seydi bu tek kelimeyle harikaydi. cok uzun bir süre ammimi yaladi diliyle sikti. daha sonra ayaktayken bana diz üstü cökmemi istedi. yarragini agzima sokmak istedi ama girmiyordu. bende etrafindan yaliyordum elim saramiyordu kalinligini. harikaydi. dassaklarina kadar yaliyordum bende uzun süre yaladiktan sonra dayanamayacak hale gelmis olacamki kalkip sirtüstü uzandim ve isaretle adama sik beni dedim. adam yarragini eline alip ammimin dudaklari arasina bayagi sürttükten sonra yavasca sokmaya calisti ben aci duyabilyordum ama zevkte alyordum. uzu süre sonra koca yarragini sokmustu. yvas yavas git gel yapmaya basladi daha sonra biraz hizlandi. benim icimdeyken belimden sarip sadece kalcasini oynatip beni sikyor agzinida agzima dayayip koca dilinide agzima sokmus sanki agzimi agziyla sikyordu. benim bosalmalarim kesintisizdi. inlemelerim bütün evin icinde yankilanyordu. zeynebin inlemelerinide duyabilyordum. beni evire cevire ögle bir siktiki anlatmasi imkasiz. ve bu kadar cok zevk aldigimi hatirlamiyordum.

afrikada sikistiyim zamanda bu kadar zevk almamistim. adam beni fena sikyordu. nerdeyse bayilmak üzereydim adam kasilmaya baslayinca bosalacagini anlamistim icimden cikmak istedi ama ben kalcasini tutarak engelledim oda ögle bir bosaldiki icime ammim dölle doldu. fazlasida disari akti. harika bir seydi. unutulmayacak gibi. öglece uzun bir süre yan yana kaldiktan sonra kalkip dusumuzu aldik. dusun altinda benim her tarafimi öptü. dustan ciktik üstümüze birseyler alip salona gectik. iki genc kadinla bir erkek oturmus sohbet edyorlardi. ama erkek aralarinda oturmus elleri kadinlarin bacaklarindaydi. zeynep hala inliyordu. ama dikkatimi ceken sey bir erkek eksik. acaba zeynep iki erkeklemi sikisyordu? tercümana sordum evet dedi sende isteseydin ben gelirdim dedi. ben gülümseyerek tamam bir dahaki sefere dedim belkide yarin. memnun olurum dedi seninle sex yapmak emnim muhtesem olur dedi. benimle sex yapan adam yanimda oturmus sanki kendi karisi gibiymisim gibi sarilmis beni oksayip öpyordu. ama sevyordum bu durumu sikayet edemem yani. kadinlar benimle sex yapan adamin yanina gelip birseyler söyleyip oda cevap verdi. daha sonrada adami dudaktan öptüler. birsey sorabilirmiyim? evet dedi tercüman. sizin yarraklarinizin resimlerini cekebilirmiyim? yanimdaki adama sorunca elbette dedi. bende telefonumu aldim beni siken yarragin resmini cektim bir kac defa daha sonra tercümana sende göster dedim. hemen soyundu yarragi görünce ammimin suyu tekrar akti. güzeldi tadina bakmak isterim dedim.

tercüman memnuniyetle dedi gece uzun istersen hemen yapabiliriz dedi. biraz dinlenyim dedim belki yapariz. yarim saat kadar oturduktan sonra zeynep dustan cikti. yanimiza gülen yüzüyle gelip oturdu. sikicilerinin ortalarinda oturdu. nasildi kiz? harikaydi fatma inanilmazdi gercekten. kiz gel bizim kocalari bosanalim kendimize birer zenci alalim ne dersin? ben bir kah kaha attimki evin icinde yankilandi. herkes neden güldüyüme sasirdi. buna gerek yokki zeynep kocalarimizin istediklerini yerine getirelim onlarda bizim isteklerimizi yerine getirirler dedim. haklisin fatma ben kesin olarak bir zenci istiyorum dedi. bende istiyorum zeynep keske her sikistiyimizde farkli zencilerle sikisebilsek. daha cok zevk aliriz inan bana. dogru söylüyorsun dedi. ummarim bu sekilde devam eder. bir saat kadar oturduk ama daha erken deyip beni oksayan zenciye karsilik vermeye basladim. dudaklarima yapisip beni fena öpmeye basladi. ellerinide vücudumun her santimini oksuyordu. güzel bir sevismeden sonra sikismeden öglece oturduk. daha sonra misafirleri otellerine biraktik. aslinda bizdede kalabilirlerdi ama her sabah ise götürmek icin onlari almak icin gelyordu. ondan dolayi otellerine gittiler. ertesi aksamda bize geleceklerdi. bakalim ne olacakti.

anlasmistik zaten. is cikisi gidip onlari aldik evimize geldik. bu sefer daha fazla samimiyet vardi aramizda. dokunmalar öpmeler yogunlasmisti. kucakta oturmalar falan. yemekler yenmis sevismeler baslamisti. bu sefer bana baska bir erkek gelmisti birde tercüman. onlari yatak odasina aldim zenci kadinlar tv izliyorlardi. biz odaya gecip biri önden biri arkadan beni hem oksuyor hemde soyuyorlardi. ciplak olan her tarafimdan öpyorlardi iki erkek arasinda olmak farkli bir duygu cok daha heyecanli cok daha zevkli. ciril ciplak kaldiktan sonra beni yataga uzandirdilar biri ammima yumuldu biride yarragini agzima verdi ammimi sanki yiyecekmis gibi somuryordu. beni o kadar cok zevk alyordumki agzima zor sigan yarragi sigdirmaya calisyordum. bir elimle yarragi tutmus yaliyordum öteki elimle adamin dassaklarini oksuyordum ammimdaki adamda ammimi yerinden koparip yutacakmis gibi somuryordu sonrada dilini kullanip hem ammima hemde götümün deliyine sokyordu bu nasil birseydi. bir kadin bu kadarmi zevk alir? ne diyeceyimi bilemiyorum dogrusu. zeynebin dediklerine katilmamak yalan olurdu. bu zencilerin yarraklari hem cok büyük hemde muhtesem sikisyorlar bir kadina nasil zevk vereceklerini cok iyi bilyorlardi. bütün bu yalamalar somurmalar bittikten sonra beni domalttilar biri arkamdan ammima girdi biride agzimdaydi. iki delikten sikilyordum. arkadan siken adam parmagini islatarak götüme sokyordu. acaip bir sekilde zevk alyordum.

daha sonra deyistiler. bu sefer biri uzandi ve beni yarragina oturmami sitedi bende bunu yaptim ötekide agzimi sikmeye basladi. inlemelerimin disari kadar ciktigindan adim gibi emindim. inleme deyil haykirmaydi sanki ama inanilmazdi. daha sonra beni sirtüstü yatirip biri ammima girdi biride agzimda. deyise deyise beni cok fena siktiler ve ikiside ammimin derinliklerine döllerini bosalttilar. o kadar bitkin düsmüstümki uyuya kalmisim. adamlar duslarini almis beni bekliyorlardi. biri gelip beni kaldirdi. dusa girdim. zeynebe bakyorum halinden memnun gibi. aslinda ben daha cok.. oturup dinlendikten sonra üstümüzü giyindik. adamlarida otellerine götürdük daha sonra zeyneple eve geldik. hemen yataga gecip uyuduk taaki ertesi gün ögleye kadar. anlatilacak gibi deyildi bunlar. yasamasi lazim bir insanin bunlari anlamasi icin. ben yasadigima mutluyum. ama devam edyor bitecek gibide görünmüyor. simdilik bu kadar bir dahaki sefere ummarim. beni takip edin pisman olmayacaksiniz. FATMA
05-04-2024, at 05:01 PM
Alıntı
Reply




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
seks filmi izle etimesgut escort izmir escort izmir escort izmir escort rus escort keçiören escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort sincan escort dikmen escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort antalya rus escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan hurilerim.com Escort escort istanbul escort beylikdüzü escort ankara escort bahis siteleri